ΤΟΠΙΚΟ

Φιλικό προετοιμασίας ο Μαγνησιακός

φιλικό-προετοιμασίας-ο-μαγνησιακός-108544
Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Μαγνησιακού Θόδωρος Κατσαμόρας, εκμεταλλευόμενος και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων, δοκίμασε σε φιλικό ματς στο Βόλο με τις Αβαντίδες Χαλκίδας τις παίκτριές του ενόψει και του δύσκολου αγώνα της επόμενης Κυριακής 11 Νοεμβρίου με το Φιλυριακό Φλώρινα. Τα κορίτσια του Μαγνησιακού κέρδισαν 2-1 με γκολ που πέτυχαν η Κουλοχέρη και η Κέκου.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Κατσαμόρας): Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Χαρίση, Σιδεροπούλου(Πατέτσιου), Κοσμοπούλου (Καλαπαπαναγιώτου),Γαγάρα, Παπασακελλαρίου Ε, Λιάκου, Μήτα, Κουλοχέρη (Ντοκούζη), Κέκου. Επίσης χρησιμοποιήθηκανς; Γιαμαλή, Τρόκε, Γιουρέλη.

ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ (Πύθουλας): Τσόκου, Μάρκου,Πύθουλα, Δρειώτη, Μισιρλή, Κυρίκου, Οικονόμου, Νεννέ, Λόγου, Μυλωνάκου, Κοκκίνου.
Ο προπονητής του Μαγνησιακού Θοδωρής Κατσαμόρας μετά του τέλος του αγώνα δήλωσε»: Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ που το είχαμε ανάγκη ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μας! Τη συνάντηση επισκίασαν οι τραυματισμοί 2 παικτριών της ομάδας μας, της Άννα Μαρίας Τρόκε και της Γιώτας Μεγαγιάννη και ελπίζουμε να μην είναι πάρα πολύ σοβαροί. Μπορεί να θέλαμε ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά οι παίκτριες της φιλοξενούμενης ομάδας το παράκαναν αν και το ματς ήταν φιλικό. Ήταν κι αυτό ένα σκληρό μάθημα για τα κορίτσια του Μαγνησιακού, που και άπειρα είναι και μικρής ηλικίας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου