ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να… περάσει ο επόμενος!

να-περάσει-ο-επόμενος-109013
Την ευκαιρία να «κλείσουν» από τώρα εισιτήριο για την φάση των «16», εκεί όπου ήδη περιμένουν Πόρτο και Μάλαγα, έχουν Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την 4η αγωνιστική του Champions League. Μάχες για όλα τα γούστα στους υπόλοιπους ομίλους, με την Σαχτάρ να δοκιμάζεται στο Λονδίνο από την Τσέλσι και την Γιουβέντους να αντιμετωπίζει την Νόρτζελαντ, την… σφαγή στον 6ο όμιλο όπου τρεις ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή αλλά και την Μπενφίκα να παίζει το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση.
5ος όμιλος
Ποιος το περίμενε ότι η Σαχτάρ θα απειλούσε σοβαρά να αφήσει εκτός συνέχειας του Champions League την κάτοχο του τροπαίου και την πρωταθλήτρια Ιταλίας; Κι όμως, οι Ουκρανοί έχουν εκπλήξει τους πάντες και το βράδυ της Τετάρτης δοκιμάζονται στην έδρα των δεύτερων πρωταθλητών Ευρώπης με στόχο τη νίκη που θα τους φέρει πρόωρα στους «16». Την ίδια ώρα, για τη «Γηραιά Κυρία» το τρίποντο απέναντι στη Νόρτζελαντ είναι υποχρέωση μετά τη γκέλα στη Δανία.
6ος όμιλος
Ισορροπία του… τρόμου στον έκτο όμιλο του Champions League, καθώς τρεις ομάδες μοιράζονται την κορυφή με έξι βαθμούς. Βαλένθια και ΜΠΑΤΕ κοντράρονται στο «Μεστάγια» το βράδυ της Τετάρτης, ενώ η Μπάγερν υποδέχεται την άποντη Λιλ.

7ος όμιλος
Την ευκαιρία να τσεκάρει το εισιτήριο στους «16» του Champions League έχει το βράδυ της Τετάρτης η Μπαρτσελόνα με νίκη επί της Σέλτικ στη Σκωτία για τον έβδομο όμιλο. Την ίδια ώρα, η Μπενφίκα παίζει το τελευταίο της χαρτί υποδεχόμενη τη Σπαρτάκ Μόσχας.
8ος όμιλος

Να τσεκάρει το εισιτήριο για τους «16» από το βράδυ της Τετάρτης μπορεί η Μαν. Γιουνάιτεντ, εφόσον κερδίσει την Κλουζ για τον όγδοο όμιλο του Champions League στην Πορτογαλία. Την ίδια ώρα, η Κλουζ έχει την ευκαιρία να αποκτήσει σαφές προβάδισμα για το δεύτερο εισιτήριο για την επόμενη φάση, αρκεί να νικήσει στη Ρουμανία τη Γαλατάσαραϊ.

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου