ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μανιάτης: «Νίκες με ΑΕΚ και Σάλκε»

μανιάτης-νίκες-με-αεκ-και-σάλκε-109114
Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονπελιέ κράτησε τον Ολυμπιακό στο κόλπο της πρόκρισης στους «16» του Champions League, με τον Γιάννη Μανιάτη να δίνει σύνθημα για «τρίποντο» απέναντι στην ΑΕΚ και τη Σάλκε.
Ο διεθνής αμυντικός χαφ των «ερυθρόλευκων» έκανε ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στους Γάλλους, ενώ επισήμανε πως στόχος είναι η νίκη στα δύο επόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. «Έχουμε μια δύσκολη συνέχεια. Πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία. Πιστεύω πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι και δείξουμε τον καλό μας εαυτό, θα τα καταφέρουμε. Είμαστε μέσα στους δύο στόχους. Πρέπει να κοιτάξουμε παιχνίδι με το παιχνίδι ξεχωριστά και θα δούμε στο τέλος», ανέφερε αρχικά.
Στη συνέχεια ερωτήθηκε για το έντονο ελληνικό στοιχείο στην ομάδα του Ολυμπιακού, σχολιάζοντας: «Είναι πολύ σημαντικό, γενικά για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό. Πρέπει να βγαίνουν Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο Ολυμπιακός το έχει κάνει φέτος. Έχει μαζέψει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και προσπαθούν και παίζουν αρκετά παιδιά βασικοί. Οπότε αυτό είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό πρέπει να γίνεται σε όλες τις ομάδες».

Τέλος, ο Μανιάτης μίλησε και για το επερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: «Πάμε σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Παραμένει ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εμείς δεν πρέπει να κάνουμε το ίδιο λάθος που κάναμε και στον Άρη. Δεν πρέπει να λέμε πως φταίει η κούραση αν δεν πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Να μπούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που τους χρειαζόμαστε πάρα πολύ».

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου