ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Ούτε ο Φέργκιουσον τέτοια στήριξη”

ούτε-ο-φέργκιουσον-τέτοια-στήριξη-109211
Διαφωνία όσον αφορά την στήριξη στο πρόσωπο του Ζεσουάλδο Φερέιρα υπήρξε στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Αντ. Αντωνιάδη να αφήνει αιχμές.
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην πορεία των πράσινων έχει και ο προπονητής της ομάδας, Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Τις τελευταίες ημέρες ο Πορτογάλος τεχνικός έχει γίνει αντικείμενο αντιπαράθεσης στις τάξεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού, με αποκορύφωμα το ΔΣ της ΠΑΕ την Τρίτη.
Αντώνης Αντωνιάδης και Χρήστος Παναγόπουλος είχαν έντονη διαφωνία στο θέμα του προπονητή, με τον παλαίμαχο άσο των πράσινων να τονίζει πως ούτε ο Άλεξ Φέργκιουσον δεν έχει τέτοια ελευθερία.
Αντωνιάδης: "Μισό λεπτό, τι είναι αυτά που λέτε; Εγώ ξέρω ότι πρέπει να ελέγχουν κάποιοι την κατάσταση. Εσείς έχετε δώσει τα κλειδιά στον Φερέιρα και κάνει ό,τι νομίζει. Ποιος είναι; Ο Πάπας; Δεν τα λέω αυτά για τον ‘φάμε’ ή να τον διώξουμε. Τα λέω για να βοηθήσουμε. Εχουμε παίξει κι εμείς μπάλα. Τι να πρωτοπώ; Έχει κάνει πολλά λάθη. Σε πολλές περιπτώσεις έχει κάνει ‘εγκλήματα’. Εμείς θέλουμε να είμαστε δίπλα του να βοηθήσουμε. Να τον φωνάξουμε, να του πούμε την άποψή μας".
Παναγόπουλος: "Τι να του κάνουμε δηλαδή, ανάκριση;"
Αντωνιάδης: "Αυτό καταλαβαίνεις; Ο Φέργκιουσον στην Γιουνάιτεντ όταν δεν πάει καλά κάπου λογοδοτεί. Κι εδώ του έχουμε δώσει κλειδιά και κάνει ό,τι θέλει. Πριν από ενάμιση μήνα μαζευτήκαμε και είπαμε να του κάνουμε πέντε προτάσεις και δεν έχουμε πάρει απάντηση".
Παναγόπουλος: "Ο Φερέιρα δεν θέλει κανέναν δίπλα του. Είναι το απόλυτο αφεντικό και τον στηρίζουμε απόλυτα".

Αντωνιάδης: "Ε, τότε κι εμείς σε κάποια πράγματα θα αναθεωρήσουμε τη στάση μας".

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου