ΑΘΛΗΤΙΚΑ

3ος Όμιλος: Το ασταμάτητο αουτσάιντερ και οι άλλοι

3ος-όμιλος-το-ασταμάτητο-αουτσάιντερ-κ-110404
Την ευκαιρία να εξασφαλίσει από το βράδυ της Τρίτης την πρόκριση στους «16» του Champions League θα έχει η Μάλαγα. Αρκεί να κερδίσει τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» και να κάνει το 4/4 στον τρίτο όμιλο αφήνοντας τους «ροσονέρι» μαζί με Άντερλεχτ και Ζενίτ, που αναμετρώνται στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, να «σφάζονται» για τη δεύτερη θέση.
Η Μίλαν συνέτριψε το Σάββατο με 5-1την Κιέβο, αλλά παραμένει μόλις δέκατη στη Serie A. Ο Μάσιμο Αλέγκρι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αλλά πιθανώς να αφήσει στον πάγκο τους προερχόμενους από τραυματισμό Ρομπίνιο και Μπόατενγκ. Η ομάδα του Μιλάνου έχει 11 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες απέναντι σε ισπανικές ομάδες ως γηπεδούχος. Η Μάλαγα γνώρισε απρόσμενη ήττα στο «Ροσαλέδα» από τη Ράγιο Βαγεκάνο με 2-1 και υποχώρησε στην τέταρτη θέση. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι πονοκεφαλιάζει για τους Τουλαλάν και Μονρεάλ, που δεν είναι 100% έτοιμοι.
Η Άντερλεχτ πιθανώς να παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση υποδεχόμενη τη Ζενίτ στη «ρεβάνς» της ήττας της με 1-0 στο «Πετρόφσκι». Οι πρωταθλητές Βελγίου συνέτριψαν με 4-1 τη Μαλίν και μοιράζονται την κορυφή με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Έχουν να κερδίσουν εννέα χρόνια στην έδρα τους στο Champions League, μετρώντας 8 ήττες και 2 ισοπαλίες από τη νίκη με 1-0 επί της Λιόν το Νοέμβριο του 2003.
Η Ζενίτ μετρά τέσσερις σερί νίκες στη Ρωσία, αν και χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις για να επικρατήσει την Παρασκευή της Ροστόφ με 2-1, ενώ παραμένει στο -3 από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μεγάλος απών για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι θα είναι ο Χουλκ, που τέθηκε νοκ άουτ με θλάση. Ζενίτ και Άντερλεχτ αναμετρήθηκαν προ διετίας στους ομίλους του Europa League, με την πρώτη να έχει δύο νίκες με ίδιο σκορ, 3-1. Η Άντερλεχτ στην έδρα της κόντρα σε Ρώσους έχει 3 νίκες και 2 ήττες, ενώ η Ζενίτ στο Βέλγιο μετρά 2 νίκες και 1 ισοπαλία.
Βαθμολογία
1. Μάλαγα 7 (9-0)
2. Μίλαν 4 (3-3)
3. Ζενίτ 3 (2-3)
4. Άντερλεχτ 1 (0-4)
Επόμενη αγωνιστική (21/11)
Ζενίτ-Μάλαγα

Άντερλεχτ-Μίλαν

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου