ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγκινητικό αντίο Ριβάλντο στην Αγκόλα

συγκινητικό-αντίο-ριβάλντο-στην-αγκό-110761
Ο Ριβάλντο ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Καμπουσκόρπ όπως ανακοίνωσε μέσω twitter. Οι συγκινητικές φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram.
"Ηρθε η ώρα να πω αντίο στην Αγκόλα αλλά μόνο για το ποδόσφαιρο καθώς η Ανγκόλα θα είναι πατρίδα μου για πάντα", έγραψε ο Ριβάλντο στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας με την Καμπουσκόρπ.
"Ηταν μια θετική χρονιά στην καριέρα μου και παρόλο που τερματίσαμε τέταρτοι στο πρωτάθλημα, ήμουν ο τρίτος σκόρερ", πρόσθεσε στην ιστοσελίδα του.
Ο Ριβάλντο πήγε τον περασμένο Γενάρη στην άσημη Καμπουσκόρπ και αγωνίστηκε στα 21 από τα 30 παιχνίδια του πρωταθλήματος, σκοράροντας 11 τέρματα.
Σχετικά με το μέλλον του στο ποδόσφαιρο, ο 40χρονος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν διευκρίνισε αν θα αποσυρθεί μετά την περιπέτεια του στην Αφρική.
Μαζί με το ποδοσφαιρικό αντίο στην Αγκόλα, ο Ρίμπο ανέβασε και δύο φωτογραφίες στο instagram σχολιάζοντας: "Ευχαριστώ το Θεό για αυτή την ξεχωριστή χρονιά. Θα μου λείψετε αλλά θα γυρίσω πίσω σύντομα".

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου