ΒΟΛΕΪ

«Να γεμίσουν το κλειστό του Ρέντη»

να-γεμίσουν-το-κλειστό-του-ρέντη-111543
Να υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό σε ένα κατάμεστο κλειστό του Ρέντη ευελπιστούν οι Γιορντάνοφ, Σμαραγδής και Μαρούλης, οι οποίοι μίλησαν για το σημερινό (5/11) ντέρμπι «αιωνίων» της Volleyleague στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων».
«Θέλουμε να είναι γεμάτο το γήπεδο και να παίξουμε σε ατμόσφαιρα που μόνο στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπορεί να ζήσει κάποιος αθλητής. Οι αναμετρήσεις αυτές είναι από τις σημαντικότερες της χρονιάς. Και για εμάς αλλά και για τους φιλάθλους μας. Γνωρίζουμε ότι οι νίκες επί του Παναθηναϊκού έχουν ιδιαίτερη σημασία και κάνουν τον κόσμο μας υπερήφανο.
Θέλουμε τη νίκη, έχουμε δουλέψει καλά στις προπονήσεις και δεν επαναπαυόμαστε στο ότι μας έχουν χρίσει φαβορί. Η εξέλιξη του παιχνιδιού θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τη δική μας απόδοση. Εάν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας θα κερδίσουμε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γιορντάνοφ, ενώ ο Νίκος Σμαραγδής συμπλήρωσε από την πλευρά του: «Πρόκειται για ένα από τα παιχνίδια που περιμένουν με ανυπομονησία τόσο οι φίλαθλοι όσο και εμείς. Από το ρόστερ και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει τόσο δυνατός. Αυτό όμως μπορεί να αποτελέσει παγίδα για εμάς και δεν πρέπει να την πατήσουμε.
Αγωνιστικά υπερέχουμε αλλά πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους που πιστεύουμε ότι θα κατακλύσουν το γήπεδο. Η ομάδα τους έχει ανάγκη να είναι δίπλα μας σε κάθε αναμέτρηση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς».
Τέλος ο πασαδόρος των Πειραιωτών, Θάνος Μαρούλης ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για τον σύλλογο, για την ομάδα και για τους φιλάθλους μας. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν είναι τόσο δυνατός όσο παλιά. Όμως, στα ντέρμπι μετρούν το πάθος και τα ψυχικά αποθέματα. Για να φτάσουμε στο στόχο μας, θα πρέπει να παίξουμε καλά και να διατηρήσουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό σε υψηλό επίπεδο από το πρώτο σερβίς έως τον τελευταίο πόντο.

Μόνο έτσι θα ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας που τους περιμένουμε να γεμίσουν το κλειστό του Ρέντη και θα επιβεβαιώσουμε τον χαρακτηρισμό του φαβορί. Αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά είμαστε έτοιμοι για τη νίκη».

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου