ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τη Νίκη

τώρα-αρχίζουν-τα-δύσκολα-για-τη-νίκη-851206

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τη Νίκη, που μετά την πρώτη ήττα έχει και δύσκολο πρόγραμμα… ενώ έχει να ξεπεράσει και οικονομικά της προβλήματα… Από σήμερα ξεκινά ουσιαστικά η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για την νέα αγωνιστική πρόκληση που την περιμένει την επόμενη όμως Κυριακή. Οι κυανόλευκοι καλούνται να αντιμετωπίσουν στην Θέρμη τον Θερμαϊκό και να αφήσουν πίσω την κακή προχθεσινή τους εμφάνιση, δίνοντας και πάλι χαρά στον κόσμο τους, έστω και αν κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο κόντρα σε ένα ακόμη δυνατό αντίπαλο της κατηγορίας.

Ανασύνταξη δυνάμεων
Στην ανασύνταξη των δυνάμεών τους επιδιώκουν άπαντες στην Νίκη Βόλου μετά την προχθεσινή ήττα του συλλόγου από την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ήταν κοινή ομολογία και παραδοχή πως οι κυανόλευκοι δεν έπιασαν την απόδοση που θα έπρεπε βάσει τα όσα έδειξαν τις προηγούμενες αγωνιστικές και έτσι η ήττα ήρθε φυσιολογικά απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα μπορούσε να έχει πετύχει και άλλα τέρματα και να καθαρίσει πιο γρήγορα των αγώνα. Πάντως εμφανής ήταν και η απουσία ενός ικανού φορ που πατάει περιοχή και μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα την στιγμή που ο σύλλογος ξεμένει από προσωπικές εμπνεύσεις. Ο απολογισμός από τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις θέλει την ομάδα του Νίκου Ζαλίκα να μαζεύει μόλις ένα βαθμό σε δύο αναμετρήσεις κόντρα σε Ένωση Θράκης και Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Μετά την προχθεσινή ήττα οι κυανόλευκοι έπεσαν παράλληλα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου ομίλου της Γ Εθνικής εκεί που βρίσκεται πλέον ο σύλλογος της Καβάλας με 9 βαθμούς σε τρεις αγώνες. Στα θετικά η παρουσία του κόσμου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο που ήταν περισσότερος από οποιαδήποτε άλλη φετινή αναμέτρηση έδωσαν οι κυανόλευκοι. Πλέον η ομάδα της Νέας Ιωνίας έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος και να τεθεί αντιμέτωπη κόντρα στον Θερμαϊκό στην Θέρμη.
Μετά το άτυχο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά γενικότερα έρχονται τα πιο δύσκολα για τη Νίκη, η οποία μέχρι την 10η αγωνιστική θα αγωνιστεί μόλις μία (!) φορά ως γηπεδούχος. Πιο συγκεκριμένα την 5η αγωνιστική θα δοκιμαστεί εκτός με τον Θερμαϊκό κι έπειτα θα επισκεφτεί την Άρτα για τον αγώνα της με την τοπική Αναγέννηση. Θα ακολουθήσει το ρεπό της ομάδας, με το πρόγραμμα της 8ης ημέρας να περιλαμβάνει την επίσκεψη της Νίκης στη Δόξα Δράμας. Οι αγώνες της Νίκης μακριά από το Βόλο θα τερματιστούν την 9η αγωνιστική, όταν και θα υποδεχθεί την Καβάλα και ο κύκλος του δύσκολου προγράμματος θα κλείσει με το εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στο συμπολίτη Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου.

Δίχως προπόνηση
Δίχως να προπονηθούν συνεχίστηκε η χθεσινή ημέρα για τους παίκτες της Νίκης Βόλου. Οι κυανόλευκοι, όπως έλεγε το πρόγραμμα, θα έπρεπε χθες να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού, ώστε να ξεκινήσουν το πρόγραμμα εν όψει του επόμενου αγώνα, ωστόσο δεν προπονήθηκαν. Η τριάδα των αρχηγών που αποτελείται από τους Μπουτογιάννη, Κουτσογιάννη και Δινόπουλο συναντήθηκαν με τον προπονητή τους Νίκο Ζαλίκα και μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το θέμα που έχει να κάνει με οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι κυανόλευκοι θα προπονηθούν σήμερα και αναμένεται να δοθούν και απαντήσεις επί του οικονομικού θέματος που απασχολεί το τμήμα.
Στην ΠΑΕ, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι για να υπάρχει συνέχεια θα πρέπει να υπάρξει και οικονομική συνέπεια και κάνουν προσπάθειες…
Η βολιώτικη ομάδα φέτος επιχειρεί καινούργιο ξεκίνημα, με πιο νεανική ομάδα, πολύ χαμηλότερο μπάτζετ και το ζητούμενο είναι τώρα που υπάρχουν χαμηλά συμβόλαια τουλάχιστον οι ποδοσφαιριστές να πληρώνονται στην ώρα τους…
Πάντως λιγοστά είναι και τα έσοδα, αφού φέτος θεωρείται πολύ μικρός ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν διατεθεί, καθώς πρώτη φορά την τελευταία 5ετία είναι μόλις διψήφιος και από την ΠΑΕ γίνεται έκκληση για την αγορά των διαρκείας, ενώ για το λόγο αυτό έχει γίνει και προσέγγιση στο Δήμο Ν. Ιωνίας. Επίσης σε σχέση με άλλες χρονιές πολύ χαμηλά είναι τα έσοδα από τις λίγες διαφημιστικές πινακίδες.
Τέλος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου