ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οικονομόπουλος: «Πιο δύσκολα με Βέροια…»

οικονομόπουλος-πιο-δύσκολα-με-βέροι-112134
Την αναγκαιότητα της νίκης του Άρη κόντρα στη Βέροια, στη σημερινή αναμέτρηση που «Κλ. Βικελίδης» που ρίχνει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League, επισήμανε ο Μπάμπης Οικονομόπουλος.
Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο νεαρός μέσος των «κίτρινων» που άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε από τα μαλλιά, κερδίζοντας μια θέση στη βασική ενδεκάδα, τόνισε πως ο αγώνας με τη «βασίλισσα» θα είναι πιο δύσκολος από τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Πασσιαλή, αλλά και στο γεγονός πως οι Θεσσαλονικείς παραμένουν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οικονομόπουλου:
-Μπάμπη, τα ντέρμπι πέρασαν και πλέον αρχίζει μια σειρά πιο βατών παιχνιδιών για τον Αρη, αρχής γενομένης απ΄ αυτό, κόντρα στη Βέροια
« Αυτό είναι θεωρητικό. Παίξαμε τα δύο ντέρμπι, αλλά πιο σημαντικά είναι τα παιχνίδια που έρχονται στη συνέχεια. Θεωρητικά είναι πιο εύκολα. Περιμένουμε τη Δευτέρα μια δύσκολη, σκληρή ομάδα που θα μας ΄΄περιμένει΄΄. Δεν θα παίξει, δηλαδή, σαν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Θα παίξει οργανωμένα πίσω, περιμένοντας εμάς να κάνουμε επίθεση. Επομένως το θεωρούμε πιο δύσκολο παιχνίδι από τ΄ άλλα, όχι μόνο από πλευράς αποτελέσματος, αλλά και από πλευράς απαιτήσεων, γιατί θέλουμε τη νίκη, οπωσδήποτε! Χρειαζόμαστε τη νίκη για να πάρουμε βαθμολογική ανάσα και πιστεύω ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε, ότι καλύτερο απ΄ αυτό το παιχνίδι».
-Ξέρεις, παρά τα θετικά αποτελέσματα στα ντέρμπι, η ομάδα παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία
«Εντάξει, δεν πιεζόμαστε απ΄ αυτό. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε στον αγώνα, θα παλέψουμε, θα δώσουμε το 100% και πιστεύω στο τέλος του παιχνιδιού να είμαστε όλοι χαρούμενοι, ξεφεύγοντας από τις περιπέτειες της κάτω ζώνης».
-Πως περιμένεις τη Βέροια;
«Θα είναι μια ομάδα που θα περιμένει και θα μας δώσει χώρο. Εχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, είναι πιο πάνω από εμάς στον βαθμολογικό πίνακα. Θα έχουμε, λοιπόν, τους χώρους για να εκμεταλλευτούμε το παιχνίδι, να κάνουμε φάσεις και να πετύχουμε γκολ!».
-Φοβάσαι μήπως μπείτε στο αγωνιστικό χώρο με το άγχος και την αγωνία της νίκης;
«Όχι, δεν το πιστεύω αυτό. Σίγουρα πρέπει να κερδίσουμε, δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας, αλλά θα κοιτάξουμε ήρεμα το ματς, οργανωμένα και σοβαρά. Θα μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό, όπως κάναμε με τον Ολυμπιακό, με μόνο στόχο τη νίκη».
-Είσαι ο ιδανικός άνθρωπος για να μας μιλήσεις για τον Νίκο Πασσιαλή, τον οποίο γνωρίζεις καλύτερα και από τον εαυτό σου, από την συνύπαρξή σας στη β΄ ομάδα του Αρη. Πως είναι τα πράγματα τώρα που ξανασυναντιέστε;

« Είναι πολύ καλά! Το κλίμα είναι, πλέον, πιο οικογενειακό, πιο φιλικό. Οι άνθρωποι αυτοί είναι κοντά μας και γίνεται μια πολύ καλή δουλειά. Αυτό σε βάθος χρόνου θα φανεί με τα αποτελέσματα».

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου