ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Football League 2: Φωστήρας – Προοδευτική, ντέρμπι από τα… παλιά

football-league-2-φωστήρας-προοδευτική-ντέρμπι-απ-112181
Δύο ιστορικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Φωστήρας με την Προοδευτική, κοντράρονται σήμερα (05/11, 15:00) στο γήπεδο του Ταύρου, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League 2.
Πανέτοιμη είναι η ομάδα του Φωστήρα για την εντός έδρα αναμέτρηση κόντρα στην Προοδευτική. Ο τεχνικός Κώστας Ψυρόπουλος δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς τους τραυματίες Τσούκη, Μπότο, τον τιμωρημένο Τσατσαρή και τον ανέτοιμο Στάμο. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής (04/11) και η πιθανή ενδεκάδα του Φωστήρα για το παιχνίδι με την "Προο" αναμένεται να αποτελείται από τους εξής παίκτες: Αρχοντάκης, Μπιλίτσης, Πεταβράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας, Τοσούλης, Βαβάτσικος, Ψαρρής, Δωροβίνης, Κάμπας. Ο «Φονέας» θα ψάξει την πρώτη του νίκη, αφού στην πρεμιέρα έμεινε με το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Γλυφάδα.

Η ομάδα του Κορυδαλλού ολοκλήρωσε το πρωί της Κυριακής την προετοιμασία της και ο Αντώνης Καλαμάκης είχε την ευκαιρία την Πέμπτη να βρεθεί στον Ταύρο και να παρακολουθήσει τους "κιτρινόμαυρους" στο ματς του Κυπέλλου κόντρα στα Χανιά. Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την 18αδα, η οποία θα αποτελείται από τους εξής παίκτες: Μουκέας, Κουσουρής, Κολιός, Παπανικόλας, Κακαράς, Μακαρόνας, Μπέλερης, Γρίβας, Λέκκας, Αργυρίου, Παναγιωτόπουλος (πιθανή ενδεκάδα), Παγώνης, Κουρτάνοβιτς, Τσιμπανάκος, Κολιούσης, Α. Χόρτσας, Γκιόκα, Τούρλος. Αποκλείστηκαν από την αποστολή οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Δ. Χόρτσας και Επιτροπάκης, όπως και οι τραυματίες Γεωργακόπουλος, Λαζούρας, Δικαιόπουλος, Κοττάκης. Η Προοδευτική θα θελήσει να κάνει το «2Χ2» μετά τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική με 2-1 επί των Χανίων.

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου