ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Football League: Στο Αγρίνιο πέφτει… η αυλαία της 7ης αγωνιστικής

football-league-στο-αγρίνιο-πέφτει-η-αυλαία-της-7ης-112290
Το παιχνίδι Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός στο Αγρίνιο (05/11, 19:00) ολοκληρώνει την 7η… στροφή στο πρωτάθλημα της Football League. Νωρίτερα (16:00), η ΑΕΛ Καλλονής υποδέχεται τον Εργοτέλη στη Μυτιλήνη.
Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Football League σήμερα, Δευτέρα (05/11). Αρχικά, στις 16:00 το μεσημέρι η ΑΕΛ Καλλονής υποδέχεται τον Εργοτέλη, με τους γηπεδούχους να επιζητούν την τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα, η οποία θα τους διατηρήσει σε… τροχιά ανόδου.
O Τίμος Καβακάς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Γκονζάλες και Καζάκη, καθώς και τον τραυματία Κώτσιο. Ωστόσο, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου.
Από την άλλη πλευρά, οι Κρητικοί είναι ισόβαθμοι με την ομάδα της Λέσβου και θα ταξιδέψουν με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει ψηλότερα από την 7η θέση στη βαθμολογία.
Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σίνισα Γκόγκιτς δεν συμπεριλαμβάνονται οι Σέικ Γκαντιάγκα και Μηνάς Πίτσος.

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός (19:00)
Στο Αγρίνιο κοντράρονται ο Παναιτωλικός με τον Πανσερραϊκό, δύο από τις πιο πλήρεις ομάδες της κατηγορίας, με σκοπό τη νίκη. Ειδικά, οι γηπεδούχοι έχουν μείνει πιο πίσω στον… μαραθώνιο της ανόδου και αν θέλουν να έχουν υψηλές βλέψεις πρέπει να νικήσουν μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους.
Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μουμίν και Κουτρουμάνο, που είναι τραυματίες, ενώ είναι άγνωστο αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Μητρόπουλος που έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Στην αντίπερα… όχθη, οι Σερραίοι με νίκη «σκαρφαλώνουν» στη 2η θέση του βαθμολογικου πίνακα, ένα βαθμό πίσω από τα Γιανννιτσά. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δε μπορεί να υπολογίζει στους Παντελιάδη, Τσαούση, Κ. και Δ. Τριανταφύλλου, Μίλιεβιτς και Παπαδόπουλο.

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου