ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης-Βέροια: Ο «θεός» συναντά τη «βασίλισσα»

άρης-βέροια-ο-θεός-συναντά-τη-βασίλ-112351
Ο ανεβασμένος τις τελευταίες εβδομάδες Άρης υποδέχεται τη Βέροια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19.30, Novasports 2) στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Super League.
Δεν είναι μόνο οι δύο βαθμοί που απέσπασε στα ματς με Παναθηναϊκό (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός), αλλά η εικόνα που έδειξε που έφερε χαμόγελα στις τάξεις των οπαδών, αλλά και στα αποδυτήρια. Ο Άρης έβγαλε πάθος και τσαμπουκά στο γήπεδο και το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ακολούθησε το 2-2 με τον Ολυμπιακό στο «Βικελίδης» σε ένα πολύ πλούσιο παιχνίδι.
Οι Θεσσαλονικείς δείχνουν να βρίσκουν τη συνοχή που τους έλειπε τις πρώτες αγωνιστικές, αλλά για να έχουν νόημα οι τελευταίες τους επιτυχίες, θα πρέπει να κατακτηθούν απόψε οι βαθμοί στον αγώνα με τη Βέροια. Οι Πασσιαλής-Μπουγιουκλής κατέστρωσαν τα πλάνα τους χωρίς να υπολογίζουν στον τιμωρημένο Ψυχογιό και τον τραυματία Τριανταφυλλάκο.
Η αποστολή του Άρη
Βελλίδης, Διούδης, Πουλίδο, Νούνο Κοέλιο, Αγκάνθο, Γιαννίτσης, Κανούλας, Γκέσιος, Καζναφέρης, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Γιαννιώτας, Οικονομόπουλος, Ασλανίδης, Τσουκάνης.
Σίγησε η Βέροια μετά το διπλό στην Κομοτηνή, καθώς έκτοτε αγνοεί τη χαρά της νίκης. Ισοπαλίες στο σπίτι της με Ατρόμητο και Ξάνθη και ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη είναι ο απολογισμός της στα τρία πιο πρόσφατα ματς και όπως είναι φυσικό, η «βασίλισσα» έχασε έδαφος στη βαθμολογία.
Ο Νίκος Καρύδας προσπάθησε να βελτιώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του μέσα στην εβδομάδα γνωρίζοντας ότι ενδεχόμενη κατάκτηση αποτελέσματος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα ισοδυναμεί με την καλύτερη τονωτική ένεση.
Η Βέροια ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους τραυματίες Μπεθέρα και Γεωργέα και τον τιμωρημένο Γεωργιάδη, ωστόσο στην αποστολή επέστρεψε έπειτα από καιρό ο Γουέιν Τόμας.
Η αποστολή της Βέροιας

Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Σνάουτσνερ, Τόμας, Καλί, Αμαραντίδης, Ορέστες, Καφές, Καλτσάς, Μπαργκάν, Ιωάννου, Παυλίδης, Ολαϊτάν, Καλογέρης, Κόστλι, Μπελόν, Γκιγέρμο, Ζε Βίτορ

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου