ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Μοίρασε δώρα

παοκ-μοίρασε-δώρα-112386
Πλούσια δώρα είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που παρακολούθησαν την αναμέτρηση με το Περιστέρι, στο κλειστό της Πυλαίας.
Ύστερα από ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των φιλάθλων που βρέθηκαν στο «PAOK Sports Arena» ένας τυχερός και συγκεκριμένα ο κάτοχος του εισιτηρίου με θέση Γ4, στο διάζωμα 205, κέρδισε ένα ετήσιο πρόγραμμα «MED ONE», προσφορά της ασφαλιστικής εταιρίας «Prime Insurance». Επίσης, πριν από την έναρξη του αγώνα ο αθλητής της παιδικής και εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ Αντώνης Κόνιαρης πέταξε στην κερκίδα τέσσερις μικρές μπάλες μπάσκετ και όσοι κατάφεραν να τις πιάσουν συμμετείχαν στο ημίχρονο στο διαγωνισμό που έγινε, με την βοήθεια των ομάδων από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, του Ορφέα Πλαγιαρίου, του Θρίαμβου Ταγαράδων και του Ζέφυρου. Οι τέσσερις φίλαθλοι που διεκδίκησαν τα δώρα επέλεξαν από μία ομάδα και ανάλογα από τις επιδόσεις τους στις ελεύθερες βολές κέρδισαν και τις προσφορές των χορηγών.

Αναλυτικότερα, η νίκη του Ορφέα Πλαγιαρίου έδωσε τη δυνατότητα στο Μιχαήλ Πετρίδη να κερδίσει ένα πρόγραμμα εξειδίκευσης εναλλακτικών θεραπειών και φυσιοθεραπείας από τον εκπαιδευτικό όμιλο Ξυνή, αξίας 1.500 ευρώ και η επικράτηση του Ζέφυρου χάρισε στον Ιωάννη Γκουντούβα μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο «Egnatia Palace Hotel» μαζί με δωρεάν χρήση του «Wellness Paradise Club Spa». Και οι ηττημένοι όμως, ο Δημήτρης Νασιούδης και ο Δημήτριος Λιόγκας, δεν έφυγαν με άδεια χέρια, αφού κέρδισαν από ένα αντιψυκτικό αυτοκινήτου τεσσάρων λίτρων, προσφορά της «Voulis Chemicals». Τα δώρα στους νικητές έδωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί τους. Με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστούν την ασφαλιστική εταιρία «Prime Insurance» του ομίλου Κοντομηνά, μεγάλου χορηγού της ομάδας, το ξενοδοχείο «Egnatia Palace Hotel», τον εκπαιδευτικό οργανισμός ΙΕΚ Ξυνή και την εταιρία «Voulis Chemicals» για την παραχώρηση των δώρων.

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου