ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Φέργκιουσον “διώχνει” τον Νάνι!

ο-φέργκιουσον-διώχνει-τον-νάνι-113230

Το προ ημερών δημόσιο "κατσάδιασμα" του Άλεξ Φέργκιουσον προς τον Νάνι οδηγεί τον Πορτογάλο στο να ανοίξει πρόωρα την πόρτα της εξόδου από το "Ολντ Τράφορντ", αποκάλυψε η "Daily Mail".

Η σχέση του Σερ Άλεξ Φέργκισον με τον Νάνι ακροβατεί εδώ και αρκετούς μήνες πάνω σε τεντωμένο σχοινί, όμως όλα δείχνουν πως το σχοινί αυτό έχει σπάσει…
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Daily Mail", η οριστική ρήξη μεταξύ των δύο ανδρών ήρθε μετά την ήττα από την Τσέλσι που έφερε και τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα προημιτελικά του αγγλικού Λιγκ Καπ.
Αιτία η δημόσια τοποθέτηση του Σκωτσέζου, ο οποίος κατηγόρησε τον Πορτογάλο για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κρατήσει τη μπάλα στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς (νικούσε 3-2 η Γιουνάιτεντ) ώστε να αποτρέψει την ισοφάριση στο φινάλε από την Τσέλσι.
"Το να χάσει κάποιος τη μπάλα με τέτοιο τρόπο, τον κάνει ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και όχι επαγγελματία.
Ένας μεγάλος παίκτης δεν θα έκανε ποτέ αυτό το πράγμα", ήταν το καυστικό σχόλιό του, με τον Νάνι να είναι έντονα δυσαρεστημένος που η κριτική προς το πρόσωπό του δεν έγινε στα αποδυτήρια αλλά μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου.
Το ίδιο μέσο ισχυρίζεται πως ο Νάνι εκμυστηρεύτηκε στο στενό του περιβάλλον πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από το "Ολντ Τράφορντ" μολονότι έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ που τον δεσμεύει μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που ο Νάνι αποτελέσει παρελθόν για τους "κόκκινους διαβόλους", αναμένεται να υπάρξει… ουρά από υποψήφιους μνηστήρες, με το όνομά του να έχει ακουστεί -μεταξύ άλλων- για Μίλαν, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπενφίκα, Πόρτο και Ζενίτ!

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου