ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα

το-όνειρο-που-έγινε-πραγματικότητα-113606
Είχε καταντήσει σαν το… γεφύρι της Αρτας, αλλά είναι πια γεγονός. Ο ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο της Δόξας Δράμας επιτέλους ολοκληρώθηκε.
Από τον Απρίλιο ακόμα το… πάλευαν οι άνθρωποι της Δόξας, αλλά μόλις τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη ολοκληρώθηκε μετά από τιτάνια προσπάθεια και πραγματικό αγώνα δρόμου, προκειμένου να βρουν τα απαιτούμενα ποσά για να προχωρήσουν οι εργασίες.
Τα πρώτα κομμάτια των δύο πυλώνων φωτισμού που βρίσκονται από την πλευρά της θύρας 1 και θύρας 4 είχαν τοποθετηθεί ήδη από τις 19 Απριλίου 2012, αλλά για να τοποθετηθούν τα τέσσερα τελάρα με τους 40 λαμπτήρες στην δυτική πλευρά και τους 25 στην ανατολική, πήρε άλλους πέντε μήνες. Ακολούθησαν εργασίες από τη ΔΕΗ, σύνδεση των πυλώνων με τον υποσταθμό στη θύρα 6, στόχευση των λαμπτήρων στο γήπεδο και ένα σωρό άλλες εργασίες. Οι βροχές καθυστέρησαν κι άλλο το έργο, αλλά δεν στάθηκαν ικανές να αποτρέψουν την ολοκλήρωση του εγχειρήματος.
Το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα άκουσε πολλά και από πολλούς, αλλά δεν πτοήθηκε. Την αποστολή του (και τι αποστολή!) την έφερε εις πέρας με επιτυχία, έστω και μετά από τόσο κόπο, απογοητεύσεις, αργοπορίες, αποδεικνύοντας την αγάπη για την ομάδα.
Το γήπεδο των «Μαυραετών» έχει ομορφύνει, έχει πια σύγχρονες εγκαταστάσεις ηλεκτροφωτισμού, ενώ παράλληλα προχωρούν και οι άλλες εργασίες.

Τι απομένει; Η στήριξη του κόσμου και μια καλή πορεία της ομάδας. Στο χέρι των Δραμινών (παραγόντων, προπονητών, παικτών και φίλαθλων) είναι…

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου