ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Περιμένει Βελάσκες ο Φερέιρα, βασικός ο Κουίνσι

παναθηναϊκός-περιμένει-βελάσκες-ο-φε-113657
Στην τελική ευθεία με αρκετά… ερωτηματικά μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό (3/11) ντέρμπι με την ΑΕΚ – Δεν χάνει τους διεθνείς ο Φερέιρα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος «πονοκεφαλιάζει» για τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχει να αντιμετωπίσει, θεωρώντας ότι αυτά έχουν επηρεάσει την ομάδα, είδε μέσα στην εβδομάδα τον Λουκά Βύντρα να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο περιμένει στη σημερινή προπόνηση τα μαντάτα από τους υποψήφιους… παρτενέρ του για το κέντρο της άμυνας.
Αν ο Βελάσκες συμμετάσχει κανονικά, μπαίνοντας στην αποστολή, τότε αυτομάτως γίνεται το πρώτο φαβορί για τα μετόπισθεν, ενώ σε διαφορετική περίπτωση βασικός υποψήφιος γίνεται ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.
Παράλληλα, φανέλα βασικού προβάρει και ο Κουίνσι, από τη στιγμή που ο Στέργος Μαρίνος αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και η παρουσία του στην «πράσινη» αποστολή φαντάζει εξαιρετικά αμφίβολη. Ο 25χρονος πάντως θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να προφυλαχθεί ενόψει Λάτσιο.
Δεν χάνει τους διεθνείς ο Φερέιρα
Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, θα παραμείνουν οι Έλληνες διεθνείς, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» δεν πρόκειται να κληθούν για το φιλικό της Εθνικής με την Ιρλανδία την μεθεπόμενη Τετάρτη.
Ο λόγος για τους Καρνέζη, Βύντρα, Σπυρόπουλο και ενδεχομένως τους Χριστοδουλόπουλο, Μαυρία (σε περίπτωση που καλούνταν από τον Φερνάντο Σάντος), καθώς δύο ημέρες νωρίτερα το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα (12/11) και ως εκ τούτου οι «πράσινοι», δεν θα είναι σε θέση να δώσουν σε τόσο μικρό χρονικό δύο ματς.

Υπενθυμίζεται πως η αναμέτρηση με τους Φαίακες θα διεξαχθεί Δευτέρα, έπειτα από το αίτημα που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός…

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου