ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζιόλης: «Το απολαμβάνω στον ΑΠΟΕΛ»

τζιόλης-το-απολαμβάνω-στον-αποελ-113666
Την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ απολαμβάνει ο Αλέξανδρος Τζιόλης, όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την ένθερμη υποστήριξή του, τονίζοντας πως είναι ευχής έργον για έναν παίκτη να έχει τέτοιους οπαδούς να τον στηρίζουν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Τζιόλη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ:
«Τη Δευτέρα παίζουμε με την Αγία Νάπα, είναι ένα ακόμη παιχνίδι πρωταθλήματος, στο οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μπούμε στο γήπεδο με πολλή διάθεση να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Νομίζω ότι αν κάνουμε αυτό σε μεγάλο βαθμό δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί θα είναι ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο.
Έχω δει ότι υπάρχουν κάποιοι παίκτες αξιόλογοι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες ομάδες που υπολείπονται σε ποιότητα και υπάρχει μία διαφορά με τις λεγόμενες πιο μεγάλες ομάδες. Από εκεί και πέρα εγώ είμαι αφοσιωμένος και κοιτάω τους στόχους της ομάδας μου, σε κάθε παιχνίδι να μπαίνουμε στο γήπεδο και να κερδίζουμε. Νομίζω ότι ως τώρα τα πάω μια χαρά.
Νομίζω ότι είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις που ήρθα εδώ. Το απολαμβάνω και χαίρομαι που έχουμε τέτοιους οπαδούς, με στηρίζουν μέσα στο γήπεδο και μου δίνουν ένα κίνητρο παραπάνω να κερδίζουμε».

Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ: «Μου έχει κάνει σίγουρα εντύπωση το πόσο κοντά είναι στην ομάδα, ο ενθουσιασμός τους και το πάθος τους για την ομάδα. Είναι ευχής έργον για έναν παίκτη να έχει τέτοιους οπαδούς να τον στηρίζουν μέσα και έξω από το γήπεδο, στην καθημερινότητα».

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου