ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα ίδια Αντριάνο μου…

τα-ίδια-αντριάνο-μου-113747

Αδιόρθωτος ο Αντριάνο. Οι πρόσφατες υποσχέσεις του πως τα νυχτοπερπατήματα τελείωσαν και θα προσηλωθεί στις υποχρεώσεις του με τη Φλαμένγκο αποδείχτηκαν ένα ακόμη μεγάλο ψέμα.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής εθεάθη σε συναυλία από την οποία έφυγε στις 4:30 τα ξημερώματα σε εμφανή κατάσταση μέθης και-φυσικά-δεν ξύπνησε ποτέ για να πάει στην προπόνηση της Παρασκευής.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ένας-εμφανώς σε κατάσταση μέθης-Αντριάνο έβγαλε έναν παραληρηματικό λόγο από σκηνής. «Όλοι ξέρουν πως αγαπώ τη Φλαμένγκο, αλλά ένα πράγμα δεν πάρει κανείς ποτέ από μένα. Είμαι από τη φαβέλα. Πολλοί φοβούνται να το πουν, αλλά εγώ καμαρώνω», ανέφερε μεταξύ άλλων για την ταπεινή καταγωγή του ο Αντριάνο με τα… ντοκουμέντα να κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου μέσω ίντερνετ.

Πλέον το μέλλον του στη Φλαμένγκο είναι επισφαλές. Ζήτησε ο ίδιος άδεια μέχρι την Τρίτη για να σκεφτεί τι θα κάνει με την καριέρα του, ενώ η διοίκηση ετοιμάζεται σε κάθε περίπτωση να τον τιμωρήσει αυστηρά, ακόμη και να τον αποδεσμεύσει. Ο Αντριάνο δεν έχει αγωνιστεί φέτος καθόλου με τη Φλαμένγκο, λόγω προβλημάτων φυσικής κατάστασης (εμφανίστηκε υπέρβαρος) και συμπεριφοράς.

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου