ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Γεμάτη η ατζέντα του Γεωργιάδη στην Πορτογαλία

παοκ-γεμάτη-η-ατζέντα-του-γεωργιάδη-στ-113890
«Φορτωμένο» είναι το πρόγραμμα του Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος βρίσκεται από την Πέμπτη (1/11) στην Πορτογαλία, με στόχο να ψαρέψει… λαυράκια που μπορούν να προσφέρουν λύσεις στον Γιώργο Δώνη.
Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να παρακολουθήσει δια ζώσης έξι αναμετρήσεις, «τσεκάροντας» κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές (που όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ακραίους) για τους οποίους έχει σχηματίσει ήδη μια πρώτη καλή γνώμη.
Η αρχή έγινε με την προχθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπελενένσες και την Πεναφιέλ για τη δεύτερη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος, χθες βρέθηκε στις εξέδρες του «Ντραγκάο» για το Πόρτο-Μαρίτιμο, σήμερα παίρνουν σειρά οι αγώνες Πόρτο Β’ – Μαρίτιμο Β’ και Μπράγκα – Ζιλ Βιθέντε για την πρώτη κατηγορία, ενώ αύριο ακολουθούν άλλες δύο αναμετρήσεις: αρχικά το παιχνίδι Μπενφίκα Β’ – Σπόρτινγκ Λισσαβόνας Β’ και ακολούθως εκείνο της Σετούμπαλ με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.
Οι Θεσσαλονικείς πάντως δείχνουν ότι… εκτιμούν την πορτογαλική αγορά, η οποία εκτός όλων των ταλαντούχων ακραίων παικτών που βγάζει είναι και πιο φθηνή σε σχέση με άλλες στην Ευρώπη.
Αποφασίζει ο Σαββίδης
Όσον αφορά στα διοικητικά, ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να ανακοινώσει το νέο διοικητικό σχήμα του ΠΑΟΚ. Κανείς μάλιστα από τους στενούς συνεργάτες του ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν γνωρίζει τα πρόσωπα που τα στελεχώσουν το Δ.Σ. του συλλόγου, καθώς το μόνο που υπάρχει είναι… φήμες!
Η Γκοντσάρεβα πάντως θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη, ενώ και από τον Α.Σ. έχουν αποφασίσει ότι θα τους εκπροσωπήσει ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Από εκεί και πέρα, ο Ζήσης Βρύζας φαίνεται να παραμένει στη διοίκηση, ενώ στο προσκήνιο επανέρχεται το όνομα του Παναγιώτη Ποικιλίδη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είχε επαφές με την πλευρά Σαββίδη…

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου