ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Παράνομος ο ορισμός με ΑΕΛ»!

παράνομος-ο-ορισμός-με-αελ-114684

«Φωτιά» βάζει η Παναχαϊκή πριν το παιχνίδι της με την ΑΕΛ για την έβδομη αγωνιστική της Football League.

Οι Πατρινοί τονίζουν ότι η ΠΑΕ Λάρισα δεν εξόφλησε εγκαίρως οφειλές που είχε προς ποδοσφαιριστές της και ο ορισμός του μεταξύ τους παιχνιδιού από τη διοργανώτρια αρχή είναι παράνομος.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν ότι πέραν της έφεσης που άσκησαν, θα προσφύγουν και στα δικαστήρια ώστε να κατακυρωθεί ο αγώνας υπέρ του και να αποζημιωθούν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι η νομική σύμβουλος της Π.Α.Ε. Βασιλική Πανταζή κατέθεσε έφεση ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. κατά της παρανόμου αποφάσεως του νομικού συμβούλου της Football League κ. Αντωνίου Βουγίδη να δώσει εντολή στην αρμόδια υπάλληλο της Football League κ. Βρεττού να ορίσει για διεξαγωγή τον αγώνα Παναχαϊκή – Λάρισα την Παρασκευή στις 2/11/2012.
Ο λόγος που η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κατέθεσε την έφεση είναι ότι εις βάρος της Π.Α.Ε. Λάρισα έχει εκδοθεί αμετάκλητη απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο να μην ορίζονται αγώνες της , να μηδενίζεται σε κάθε παιχνίδι αλλά και να της αφαιρούνται και 3 βαθμοί σε κάθε αγώνα που δεν θα ορίζεται, γιατί η Π.Α.Ε. Λάρισα οφείλει μεγάλα χρηματικά ποσά σε ποδοσφαιριστές και τα οποία δεν εξόφλησε μέσα στις προθεσμίες που είχε ορίσει το διαιτητικό δικαστήριο.
Η Π.Α.Ε Λάρισα για να αποφύγει τις αγωνιστικές συνέπειες προσκόμισε στην Football League μία βεβαίωση ότι προσπαθεί να μπει στο άρθρο 99 και ο νομικός σύμβουλος της Football League παρανόμως αποφάσισε ότι αυτή η βεβαίωση έχει ισχύ και για τις υποχρεώσεις έναντι ποδοσφαιριστών , ομάδων και άλλων Π.Α.Ε., ενώ η πραγματικότητα είναι ότι η βεβαίωση αυτή έχει ισχύ μόνο έναντι όλων των άλλων πιστωτών της Π.Α.Ε. Λάρισα( τράπεζες – προμηθευτές – μηχανικούς –εργολάβους κ.λ.π.) αλλά δεν έχει καμία ισχύ για αμετάκλητες αποφάσεις που αφορούν σε ποδοσφαιριστές.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εκτός της εφέσεως κατήγγειλε και με εξώδικο αυτή την παράνομη συμπεριφορά του νομικού συμβούλου της Football League στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Football League και θα προσφύγει ενώπιον των αθλητικών και πολιτικών δικαστηρίων για αυτό τον παράνομο ορισμό της διεξαγωγής του αγώνα με την Π.Α.Ε. Λάρισα διεκδικώντας την κατακύρωση του αγώνα σε αυτή και αποζημίωση.
Έφεση κατ’ αυτής της αποφάσεως κατέθεσε και ο νομικός σύμβουλος των ποδοσφαιριστών κ. Βαγγέλης Χατζηιωάννου».
Αναλυτικά οι αγώνες και οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής της Football League είναι οι εξής:
Παρασκευή 2/11 7μμ
Παναχαϊκή – Λάρισα: Koυτσιαύτης Αριστομένης (Άρτας), Αργυρός Παναγιώτης (Αθηνών), Χριστοδούλου Πέτρος (Αθηνών)

Κυριακη 4/11 (3 μμ)

Δόξα Δράμας – Αναγέννηση Γιαννιτσών: Kυριαζίδης Γεώργιος (Έβρου), Λιώλας Σωτήριος (Έβρου), Βασιλόπουλος Σπυρίδων (Έβρου)
Πιερικός – Απόλλων Σμύρνης: Φουκάκης Γεώργιος (Ηρακλείου), Λιανδράκης Φίλιππος (Ηρακλείου), Κουράκης Ιωάννης (Ηρακλείου)
Ολυμπιακός Βόλου – Αναγέννηση Επανομής: Συμεωνίδης Παναγιώτης (Πιερίας), Λαφαντζής Κωνσταντίνος (Πιερίας), Σίπκας Σταύρος (Πέλλας)
Ηρακλής – Ηρακλής Ψαχνών: Kιοτζένης Ευάγγελος (Καβάλας), Καραβασίλης Βασίλειος (Καβάλας), Πωλυμενίδης Κυριάκος (Σερρών)
Εθνικός Γαζώρου – Καλλιθέα: Mαστάκας Γεώργιος (Μακεδονίας), Χαδημόγλου Αθανάσιος (Μακεδονίας), Παπαδόπουλος Ηλίας (Μακεδονίας)
Βύζας Μεγάρων – Νίκη Βόλου: Γιαννουλάκης Γεώργιος (Χανίων), Δανέζης Γεώργιος (Αθηνών), Δόσης Μιχαήλ (Αθηνών)
Θρασύβουλος – Φωκικός: Παπαγεωργίου Νικόλαος (Αθηνών), Κουντουρέλης Γεώργιος (Αθηνών), Πατσιόπουλος Θωμάς (Δωδεκανήσου)
Δευτερα 5/11
(4 μμ)ΑΕΛ Καλλονής – Εργοτέλης: Παπαπέτρου Αναστάσιος (Αθηνών), Χαρίτος Νικόλαος (Αθηνών), Νακόπουλος Παναγιώτης (Αθηνών)
(7 μμ) Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός: Σελίμος Σπυρίδων (Λακωνίας), Πετρόπουλος Τρύφων (Αρκαδίας), Παπανικολάου Γεώργιος (Κορινθίας)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου