Ψάχνει «κελεπούρια» ο ΠΑΟΚ

Τελευταία ενημέρωση: 2012-11-02, 10:33:39
Ψάχνει «κελεπούρια» ο ΠΑΟΚ
Στην Πορτογαλία για να δει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους βρίσκεται ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ψάχνει «κελεπούρια» και έξυπνες λύσεις, που και λίγα χρήματα κοστίζουν αλλά και την δουλειά τους κάνουν σωστά. 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναζητά έναν κεντρικό αμυντικό και έναν ακραίο μεσοεπιθετικό. Ο Μπεν Χαϊμ είναι εκείνος που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες για το κέντρο της άμυνας. Ο Ισραηλινός έχει ρίξει το κασέ του για χάρη του ΠΑΟΚ (κοντά στις 500.000 με 550.000 ετησίως θέλει ο ποδοσφαιριστής) και φαίνεται πως οι Θεσσαλονικείς έχουν βρει τον ένα στόχο τους. 

Αναφορικά με τον δεύτερο, ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει ταξιδέψει στην Πορτογαλία για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έχει προγραμματίσει να δει συγκεκριμένα ματς κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην ιβηρική χώρα. Η Πορτογαλία θεωρείται ότι έχει φθηνές και καλές περιπτώσεις παικτών σε τέτοιες θέσεις, μία χώρα με σχολή στους ακραίους μεσοεπιθετικούς και φυσικά με άριστη επαφή με τη βραζιλιάνικη αγορά.

sport-fm.gr 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
6
=