ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλουκόφσκι: «Εξωπραγματικοί οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ»

κλουκόφσκι-εξωπραγματικοί-οι-οπαδο-116606
Το εγκώμιο των οπαδών του ΑΠΟΕΛ έπλεξε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Μάικλ Κλουκόφσκι ενόψει της αναμέτρησης με την Αγία Νάπα για το κυπριακό πρωτάθλημα τη Δευτέρα (5/11).
«Όπως όλοι ξέρουμε παίζουμε με την Αγία Νάπα τη Δευτέρα. Θα είναι ακόμη ένα σημαντικό παιγνίδι για εμάς. Παίζοντας στην έδρα μας δεν θα ήταν πρόβλημα αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε το παιχνίδι που κάνουμε μέχρι τώρα, βλέποντας τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και να παίρνουμε τα αποτελέσματα.
Για την Αγία Νάπα είναι ένα σημαντικό παιγνίδι γιατί είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Γι αυτό και νομίζω θα είναι δύσκολος αγώνας για εμάς, αλλά φυσικά θα έχουμε το πλεονέκτημα αν κάνουμε το παιχνίδι μας και δεν θα είναι πρόβλημα να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να συνεχίσουμε όπως κάναμε μέχρι τώρα.

Οι οπαδοί μας είναι εξωπραγματικοί. Τους χρειαζόμαστε μέχρι το τέλος της σεζόν. Εγώ προσωπικά αισθάνομαι καλύτερα συγκριτικά με την αρχή της σεζόν. Παίζοντας σε όσους περισσότερους αγώνες μπορώ, θα καταφέρω να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο το συντομότερο δυνατό», ήταν τα λόγια του Κλουκόφσκι.

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου