ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ αποκαλύπτεται

ο-μίκαελ-γκσπούρνινγκ-αποκαλύπτεται-117163
Ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ προτιμά τον Μέσι για συμπαίκτη του, θέλει να φέρει τον Ίβανσιτς στις ΗΠΑ και μιλάει για το… "μεγάλο πουλί".
Την ποδοσφαιρική του Ιθάκη έχει βρει στην Αμερική ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, καθώς πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με το Σιάλτ.
Μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει κλέψει την παράσταση με τις αποκρούσεις του, με αποτέλεσμα να γίνει, έστω και προσωρινά, πιο καυτό όνομα και από τον Μπέκαμ!
Ο 31χρονος πορτιέρο μίλησε με τους φίλους του Σιάλτ ζωντανά και απάντησε σε μία γκάμα ερωτήσεων που καλύπτει τα πάντα. Από τον αγαπημένο του συμπαίκτη, μέχρι τι του αρέσει να τρώει!
Σε ερώτηση για το κλίμα κι αν έχει συνηθίσει τις ΗΠΑ, είπε:
"Είναι εξαιρετικός. Η βροχή δεν με πειράζει, καθώς έχω συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και την Αυστρία βέβαια".
Ποιο είναι το αγαπημένο σου κοστούμι για το Halloween;
"Στην Αυστρία έχουμε το Carnival και αγαπημένο μου κοστούμι είναι του μοναχού"
Πως ήταν οι πρώτες σου στιγμές στην Αμερική;
"Είναι διαφορετικά σε σχέση με την Ελλάδα. Πολλές οι πτήσεις, όμως είμαι τυχερός γιατί οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν. Το καλό είναι πως δεν με ενοχλεί το αεροπλάνο, οπότε ξαπλώνω και το απολαμβάνω".

Ντόνατς ή κρουασάν;
"Ντόνατς. Αυτά με τη σοκολάτα"!
Πως πίνεις τον καφέ σου;
"Αστεία ερώτηση, αλλά θέλω να πω κάτι. Στην Αυστρία η "παράδοση" λέει πως αν πάρεις καφές, πρέπει να κάτσεις για κουβέντα για δυο ώρες! Εδώ άκουσα την ατάκα: "πάρε ένα για τον δρόμο", κάτι που με παραξένεψε στην αρχή".
Αν μπορούσες να διαλέξεις έναν συμπαίκτη από ολόκληρο τον κόσμο, ποιος θα ήταν;
"Σίγουρα θα προτιμούσα τον Μέσι από τον Κριστιάνο Ρονάλντο".
Έχεις μιλήσει με κανέναν άλλο παίκτη από την Αυστρία για να έρθει στις ΗΠΑ. Ξέρω για τον Αντρέας Ίβανσιτς
"’Εχω μιλήσει με τον Άντι, που είναι στενός μου φίλος, και το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές για το MLS. Ίσως στο μέλλον έρθει κι άλλος από την πατρίδα μου…"
Να μείνει ο Άντριαν (ιδιοκτήτης του συλλόγου);
"Ναι να μείνει. Γιατί θέλω να κρατήσω τη δουλειά μου (γέλια)"
Αν δεν ήσουν ποδοσφαιριστής, τι θα έκανες στη ζωή σου;
"Πήγα σε σχολή με οικονομικά και όλοι μου οι φίλοι εργάζονται είτε σε ασφαλιστικές εταιρείες, είτε σε τράπεζες. Είναι στο γραφείο από τις 8 μέχρι τις 5. Δεν θα μπορούσαν να το κάνω αυτό. Είμαι ευτυχισμένος που παίζω ποδόσφαιρο. Μόλις σταματήσω την καριέρα μου, σίγουρα θα συνεχίσω στο χώρο".
Τι έχεις να πεις για το ψευδώνυμο "μεγάλο πουλί";
"Δεν το έχω ακούσει! Είναι για μένα; Μου αρέσει! Κάθε ψευδώνυμο είναι καλό. Είναι καλό να σε γνωρίζει ο κόσμος με τέτοιο τρόπο και φυσικά αστείο".
Ο αγαπημένος σου τερματοφύλακας;

"Φαν Ντερ Σάαρ. Γιατί τα έκανε όλα σωστά και ήταν ήρεμος. Είναι στο ύψος μου και γενικότερα έχει ήρεμο στιλ, κάτι που βοηθά όλη ομάδα. Είναι απίστευτο που έμεινε σε υψηλό επίπεδο μέχρι τα 41 του".

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου