ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος Έτο και ΠΑΟΚ

πειθαρχική-δίωξη-σε-βάρος-έτο-και-παοκ-118138
Μετά τον Αθανασιάδη και ο Έτο στην… τσιμπίδα του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για σχόλιο στο twitter.
Ένα σχόλιο του Αραούχο Έτο στο twitter μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα προκάλεσε την παρέμβαση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Πετρόπουλου.
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είχε γράψει: "Η ελληνική ομοσπονδία θα πρέπει να ντρέπεται για τους διαιτητές, όλοι είναι εναντίον του ΠΑΟΚ, αλλά θα τα ξεπεράσουμε όλα" και πλέον και ο ίδιος και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν να αντιμετωπίσουν σε βάρος τους πειθαρχική δίωξη, όπως έχει συμβεί και με τον Αθιανασιάδη, ο οποίος έχει κληθεί σε απολογία από την ΕΠΟ για αύριο Πέμπτη (1/11).
Στον Έτο ασκήθηκε δίωξη με βάση το άρθρο 25 του Πειθαρχικού Κώδικα που αναφέρεται σε περιπτώσεις δυσφήμησης του αθλήματος και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με βάση το άρθρο 14 που αναφέρεται στην ευθύνη των ομάδων για πράξεις αθλητών τους που δεν προάγουν το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την Πειθαρχική δίωξη: "Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Αραούχο Έτο και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012".

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου