ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξανά στα πλάνα ο Μιγκέλ Βίτορ

ξανά-στα-πλάνα-ο-μιγκέλ-βίτορ-118265
Ο Πορτογάλος αμυντικός της Μπενφίκα Μιγκέλ Βιτόρ, που είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι τον ΠΑΟΚ είναι ξανά στο προσκήνιο.
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει να βρει ποδοσφαιριστές υποψήφιους να καλύψουν την ανάγκη για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.
Μέσα στις περιπτώσεις που απασχολούν φαίνεται πώς είναι και αυτή του Πορτογάλου Μιγκέλ Βίτορ, όπως αναφέρουν τα "ΣΠΟΡ".

Στο σχετικό δημοσίευμα τονίζονται τα εξής: "Άμεσα θέλουν να κινηθούν για την ενίσχυση τnς ομάδας τον Ιανουάριο οι επιτελείς του ΠΑΟΚ και γι’ αυτόν τον λόγο έχουν προχωρήσει σε επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν. Στη θέση του κεντρικού αμυντικού έχουν συγκεκριμένους στόχους. Ο Μιγκέλ Βίτορ βρίσκεται ψηλά στη λίστα των επιτελών του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για τον παίκτη που είχε ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, είχε απασχολήσει έντονα τους επιτελείς του "Δικέφαλου", όμως, τότε το θέμα δεν προχώρησε ουσιαστικά και ο ΠΑΟΚ στράφηκε στις λύσεις που είναι ήδη γνωστές. Ο Μιγκέλ Βίτορ (σ.σ. 23 ετών) ανήκει στην Μπενφίκα όμως δε βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του προπονητή της.

Και αυτό προκύπτει από το γεγονός πως φέτος έχει μόλις μία συμμετοχή στη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα. Ο ΠΑΟΚ έχει πλησιάσει τον παίκτη, έχει συζητήσει με τον ίδιο και τον ατζέντη του και μπορεί να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα (να τον αποκτήσει δηλαδή) με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της πορτογαλικής ομάδας".

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου