ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπήρχε και… φωτιά

υπήρχε-και-φωτιά-119332

Τελικά δεν ήταν μόνο… καπνός. Τα δημοσιεύματα από την Ισπανία επιβεβαιώθηκαν και ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χουάν Χοσέ Λορένθο.

Ο 35χρονος Ισπανός αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού συμβούλου στο τμήμα σκάουτινγκ των «ερυθρολεύκων». Η χρονική διάρκεια της συνεργασίας δεν έγινε γνωστή, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες των συμπατριωτών του υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο «Χουάνχο», όπως αποκαλείται, Λορένθο, που έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος, θεωρείται εξαιρετικός γνώστης του ποδοσφαίρου. Δούλεψε από το 1999 μέχρι το 2002 στη Βαγιαδολίδ, από όπου και κατάγεται, τη σεζόν 2002/03 εργάστηκε στο τμήμα διεθνούς ποδοσφαίρου της Ρεάλ Μαδρίτης και ακολούθησε μία επταετία στην Οσασούνα. Τελευταία του δουλειά ήταν στην Τενερίφη.
Ισπανικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως θα αναλάμβανε καθήκοντα αθλητικού διευθυντή, ωστόσο ο ρόλος του δεν θα είναι ακριβώς ίδιος με αυτόν που είχε ο Εδουάρδο Μαθία.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την πρόσληψη του Juan Jose Lorenzo στη θέση του τεχνικού συμβούλου στο τμήμα scouting της ομάδας μας. Ο Juan Jose Lorenzo έχει σημαντική εμπειρία στα τεχνικά τμήματα της Ρεάλ Βαγιαδολίδ και της Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν για 7 χρόνια τεχνικός διευθυντής στην Οσασούνα».

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου