ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διατηρείται η ποινή του ΠΑΟΚ!

διατηρείται-η-ποινή-του-παοκ-119509

Παρά την προσπάθεια που έκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά την εκδίκαση της έφεσης από την UEFA για την βαριά τιμωρία που επιβλήθηκε στον «δικέφαλο» για τα επεισόδια στο ματς με την Ραπίντ, η πειθαρχική της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας δεν άλλαξε την απόφασή της.

Έτσι παραμένει η ποινή που προβλέπει ένα χρόνο αποκλεισμό με τριετή αναστολή, 150 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο και τρεις αγωνιστικές χωρίς κόσμο.

Στην Ελβετία, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε μία τετραμελή αντιπροσωπεία που αποτελείτο από τον Ζήση Βρύζα, την Μαρία Γκοντσάρεβα, τον Αχιλλέα Μαυρομάτη και έναν Έλληνα νομικό με έδρα την Γερμανία που ασχολείται από την αρχή με την υπόθεση αυτή για τον ΠΑΟΚ. Στην UEFA παρουσιάστηκαν όλα τα ελαφρυντικά στοιχεία αλλά και το πλάνο της διοίκησης του Ιβάν Σαββίδη που προβλέπει βελτίωση της εικόνας της ομάδας σε ζητήματα ασφάλειας.
Αν και αρχικά εκφράστηκε αισιοδοξία ότι θα μπορούσε να υπάρχει μία έστω μικρή αλλαγή της αρχικής ποινής που επιβλήθηκε (προς το καλύτερο), εντέλει η UEFA αποφάσισε άμεσα και έκανε γνωστό ότι δεν αλλάζει απολύτως τίποτα.
Έτσι, ο «δικέφαλος» συνεχίζει να… κουβαλάει την ποινή που προβλέπει έναν χρόνο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τριετή αναστολή, πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ αλλά και τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου