ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ψάχνει κι άλλο Μπεν Χαΐμ

ψάχνει-κι-άλλο-μπεν-χαΐμ-119895
Η αναζήτηση του ΠΑΟΚ για αμυντικό… οργανωτή και η στάση απέναντι στον πρώην συμπαίκτη του Λόρενς, τον Ταλ Μπεν Χαϊμ.
Αθόρυβα, αλλά αρκετά επίμονα ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ψάχνει παίκτες που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά της ομάδας από τον ερχόμενο Γενάρη.
Οι στόχοι, ως γνωστόn πλέον, είναι ένας ακραίος μεσοεπιθετικός, αποτελεσματικός στο ένας εναντίον ενός και διεισδυτικός και ένας αμυντικός ηγέτης που θα έχει την ικανότητα να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω.
Στη δεύτερη κατηγορία, ο Ταλ Μπεν Χαΐμ είναι o παίκτης που συγκεντρώνει όλα τα απαιτούμενα προσόντα και κρίνεται ο κατάλληλος για να γίνει ο νέος ηγέτης της άμυνας του ΠΑΟΚ. Πλην, όμως, ο 30χρονος Ισραηλινός, πρώην συμπαίκτης του Λόρενς (που προσπαθεί να παίξει ρόλο προξενητή), έχει πολύ υψηλό κασέ παρότι, έχει πέσει στις 750.000 ευρώ ετησίως, πιο κάτω από τα μισά σε σχέση με όσο ζητούσε το περασμένο καλοκαίρι.
Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε με την περίπτωσή του γιατί είναι ο μόνος ποιοτικός, ελεύθερος αυτή την περίοδο, παίκτης με τα χαρακτηριστικά που ζητά, ωστόσο συμφωνία μπορεί να προκύψει μόνο αν πέσει στις 500.000 ευρώ. Ο Γιώργος Γεωργιάδης που χειρίζεται τα μεταγραφικά, ναι μεν παρακολουθεί πάντα την περίπτωση Μπεν Χαΐμ, ωστόσο ψάχνει να βρει κι άλλο ποδοσφαιριστή με παρόμοια χαρακτηριστικά. Αν τον εντοπίσει και είναι προσιτός οικονομικά τότε θα κινηθεί άμεσα για να τον "κλείσει".
Γι’ αυτό το σκοπό, όπως βέβαια και για τον εντοπισμό μεσοεπιθετικού, είναι προγραμματισμένα και ταξίδια (κάποια ήδη έχουν γίνει), τόσο του ίδιου του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και ανθρώπων που δρουν για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Όσο πιο γρήγορα εντοπιστούν οι εκλεκτοί, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει συμφωνία μαζί τους και θα κερδίσουν χρόνο για να ενσωματωθούν στην ομάδα. Και στην περίοδο του Γενάρη αυτό ίσως είναι και το σημαντικότερο.

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου