ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η προκαταβολή για Νεϊμάρ

η-προκαταβολή-για-νεϊμάρ-124408

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη καταβάλει 10 εκατ. ευρώ στη Σάντος σαν πρώτη δόση για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ εκ συνόλου 40 εκατ. που θα στοιχίσει συνολικά το πιθανολογούμενο deal. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Sport.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν και επιθυμούν να αποκτήσουν τον Νεϊμάρ αλλά σύμφωνα με τη Sport οι Καταλανοί έχουν μεγάλο προβάδισμα. Και όχι μόνο αυτό αλλά και ότι στη Βαρκελώνη υπάρχει ένα συμβόλαιο υπογεγραμμένο με τον παίκτη και την ομάδα του τη Σάντος, που είναι απόδειξη της συμφωνίας.

Στο οικονομικό σχεδιασμό του συλλόγου αναφέρεται ότι έχουν δοθεί 10 εκατ. ευρώ ως προκαταβολή για μια «σταθερή δέσμευση» εκ συνόλου 40 εκατ. ευρώ για ένα ανώνυμο παίκτη. Η ισπανική εφημερίδα εικάζει ότι αυτός ο παίκτης είναι ο Νεϊμάρ.

«Από τις 30 Ιουνίου του 2012 ο σύλλογος έχει μια σταθερή δέσμευση για μια μακροπρόθεσμη πληρωμή των 40 εκατ. ευρώ.

Σχετικά με τη δέσμευση αυτή ο σύλλογος έχει ήδη καταβάλει 10 εκατ. ευρώ , η οποία έχει καταχωρηθεί υπό τον τίτλο «άυλα περιουσιακά στοιχεία», αναφέρει η εφημερίδα ότι αναγράφεται στο σχετικό φάκελο.

Μάλιστα γίνεται λόγος ότι υπάρχει και ένα χαρτί που εμπεριέχει έναν ιατρικό έλεγχο του «ανώνυμου ποδοσφαιριστή».

Δημοσιεύματα νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα έλεγαν ότι ο Βραζιλιάνος άσος σε περίπτωση που δεν τηρήσει το προσύμφωνο με την Μπαρτσελόνα θα χρειαστεί να πληρώσει 80 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση.

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου