ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκέφτεται έντονα Γκαγκάτση

σκέφτεται-έντονα-γκαγκάτση-125486

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση της επιλογής των ανθρώπων που θα στελεχώσουν το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο νέος ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου του Βορρά» βρέθηκε στη Θεσσαλική και είχε επαφές για το παραπάνω ζήτημα, όπως και για θέματα οργανωτικής ή οικονομικής φύσης. Στο προσκήνιο επανέρχεται το όνομα του Βασίλη Γκαγκάτση.

Ο ομογενής επιχειρηματίας δείχνει ότι σκέφτεται να τοποθετήσει σε σημαντικό πόστο τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, ώστε να έχει το δικαίωμα να είναι εκπρόσωπος της ομάδας, με πλήρη δικαιώματα, στη Λίγκα και την Ομοσπονδία.

Όσον αφορά στη βούληση του Σαββίδη να υπάρχει στο Δ.Σ. ο Γιώργος Λυσσαρίδης, η συγκεκριμένη υπόθεση έχει μείνει στάσιμη, μια και δεν είναι εύκολη.

Φαβορί να έχει θέση στο νέο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ θεωρείται η Μαρία Γκοντσάρεβα, η οποία είναι ο άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του νέου ιδιοκτήτη.

Μάλιστα, και ο Σπύρος Μηλιωρίδης που θα διατηρηθεί στη διοίκηση. Μαζί με αυτούς θα υπάρχουν στο εξαμελές (λογικά) Δ.Σ. ένας εκπρόσωπος τού Ερασιτέχνη (δικαίωμα που υπάρχει από τον νόμο), με επικρατέστερο τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο.

Ωστόσο, στη διοίκηση παραμένει και ο Ζήσης Βρύζας, αν και για τα υπόλοιπα μέλη δεν αποκλείεται ο Σαββίδης να κάνει τελικά την έκπληξη.

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου