ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Γιορτή ο κάθε αγώνας»

γιορτή-ο-κάθε-αγώνας-128090

Ενθουσιασμένος από την πρώτη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, που συνοδεύτηκε με δικό του γκολ, είναι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Ο «Πιντουρίκιο», όμως, είναι χαρούμενος και για τον τρόπο που οι Αυστραλοί αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο, όπως φάνηκε από ανάρτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Η άφιξή του στην Αυστραλία συνοδεύτηκε από εκδηλώσεις ενθουσιασμού από όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Οι πρώτες του εμφανίσεις, ωστόσο, δεν ήταν πετυχημένες αφού η ομάδα του, η Sydney FC, γνώρισε δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Στην 3η, όμως, αγωνιστική, η ομάδα του Άλεξ κατάφερε να επικρατήσει των Γουόντερερς στο ντέρμπι του Σύδνεϋ και να δώσει ενθουσιασμό στον κόσμο της.

Με την ευκαιρία της πρώτης νίκης της ομάδας του, ο Ντελ Πιέρο έγραψε στην προσωπική ιστοσελίδα του τις σκέψεις του.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε σε ένα σημαντικό παιχνίδι, κόντρα στους συμπολίτες μας. Έβαλα και γκολ, οπότε η χαρά μου είναι ακόμα μεγαλύτερη. Η προετοιμασία για το επόμενο ματς αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον», είπε ο Άλεξ.

Αυτό, όμως, που τον ενθουσιάζει είναι ο τρόπος που οι φίλαθλοι αντιμετωπίζουν τους αγώνες.
«Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που οι φίλαθλοι αντιμετωπίζουν τα ματς. Ασχολούνται με την ομάδα τους και τη βοηθούν χωρίς να βρίζουν τους αντιπάλους και να προβαίνουν σε ακρότητες. Δεν φανταζόμουν πως θα υπήρχε τόσο ενδιαφέρον γύρω από το άθλημά μου, αλλά είμαι έκπληκτος που όλοι αγαπούν το σπορ και θεωρούν γιορτή κάθε αγώνα. Τελικά, κάθε μέρα που περνάει δικαιώνομαι για την επιλογή μου να έρθω στην Αυστραλία», τόνισε ο Ντελ Πιέρο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου