ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόκριση ψυχολογίας

πρόκριση-ψυχολογίας-128459
Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μια νίκη και μια πρόκριση ψυχολογίας και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε χθες ο Ολυμπιακός Βόλου που κέρδισε 1-2 στην Ελευσίνα τον Αστέρα Μαγούλας και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει στο Βόλο την Καλλονή…

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το χθεσινό ματς με αλλαγές στην 11άδα, στη συνέχεια κάποιοι αγωνίσθηκαν, και στα θετικά του αγώνα (εκτός της νίκης που έλειπε καιρό) το ότι για δεύτερη συνεχόμενη φορά έκανε την ανατροπή, ενώ στα αρνητικά ότι και πάλι δεν έλειψαν τα λάθη αλλά και η αποβολή παίκτη!
Σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο ματς με τον Πανσερραϊκό για το πρωτάθλημα τέσσερα ήταν τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού Βόλου,
αφού ο Σούλης Παπαδόπουλος άφησε εκτός τους Γκίτκο, Γαλάνη (και οι δύο ήταν εκτός αποστολής), Γόγολο και Ογιαρμπίντε (κάθισαν στον πάγκο αλλά αγωνίσθηκαν στην επανάληψη).
Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ρόκα, ενώ την τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά αποτέλεσαν οι Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Γκότοβος και Καρράς. Ο Στογιάνοφ αγωνίστηκε αμυντικό μπροστά από τους δύο στόπερ, ενώ οι Τσιάτσιος και Πινδώνης έπαιξαν στον άξονα στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Στις δύο πτέρυγες αγωνίστηκαν οι Παππάς (αριστερά) και Μπακαγιόκο (δεξιά), με τον Κόλεφ να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.
Σημασία έχει πως ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση, αφού το προβάδισμα του Αστέρα Μαγούλας στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους δεν επηρέασε την ομάδα του Βόλου που στο δεύτερο ημίχρονο πήρε την πρόκριση με 2-1.
Ο Στατομήτρος λίγο πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα Μαγούλας με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μαρίνου. Η είσοδος των Ογιαρμπίντε και Γόγολου άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού Βόλου και της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να σημειώσει δύο γκολ και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την Καλλονή στο Βόλο.
Με την έναρξη της επανάληψης η ομάδα του Βόλου κατάφερε… να επιστρέψει όταν ο Παλαιολόγος έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ μετά οι γηπεδούχοι, έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κούκα. Το αριθμητικό πλεονέκτημα του Ολυμπιακού όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού αποβλήθηκε και ο Πινδώνης…
Η ανατροπή ολοκληρώθηκε όταν ο Μπακαγιόκο με σουτ έδωσε τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του.
Γενικά έγινε ένα αρκετά δυνατό ματς, με σκληρές μονομαχίες και απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε δύο κόκκινες κάρτες (αποβλήθηκαν οι Κούκας από τον Αστέρα και Πινδώνης από τον Ολυμπιακό Βόλου), καθώς και έντεκα κίτρινες κάρτες.
Οι δύο ομάδες έπαιξαν, όπως αναφέραμε, για περισσότερο από τριάντα λεπτά με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού αποβλήθηκαν ο Κούκας στο 53ο λεπτό για την ομάδα της Μαγούλας και ο Πινδώνης στο 61ο λεπτό για τον Ολυμπιακό Βόλου. Στο 51ο λεπτό ο Ογιαρμπίντε εκτέλεσε φάουλ και ο Παλαιολόγος με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-1 για τον Ολυμπιακό. Στο 67ο λεπτό ο Ογιαρμπίντε βρήκε τον Μπακαγιόκο και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1.
Διαιτητής: Σφακιανάκης (ΕΠΣ Αθηνών)
Κόκκινες: Κούκας (2η κίτρινη)- Πινδώνης (2η κίτρινη)
Κίτρινες: Κορνελάτος, Κούκας, Στρατομήτρος, Μαρίνου, Δημητριάδης, Πάλας-Καρράς, Πινδώνης, Παππάς, Ρόκα, Στουρνάρας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Μητσέας, Στρατομήτρος (85’ Παγώνης), Μπιμπίρης, Κούκας, Ιατρού, Μαρίνου (62’ Οικονομόπουλος), Κορνελάτος, Τριάντος, Χρυσάφης, Δημητριάδης, Μπούγιας (70 Πάλας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ρόκα, Στουρνάρας, Καρράς, Γκότοβος (46’ Γόγολος), Παλαιολόγος, Στογιάνοφ (46’ Ογιαρμπίντε), Τσιάτσιος, Πινδώνης, Παππάς, Μπακαγιόκο, Κόλεφ (70’ Κοτζαθανάσης).
Εισιτήρια για ανέργους
H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωσή της και συναισθανόμενη την οικονομική κρίση που μαστίζει τον τόπο μας, κάνει γνωστό ότι από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας με την Επανωμη θα υπάρχει εισιτήριο με 5 ευρώ για τους ανέργους (με επίδειξη κάρτας ανεργίας και αστυνομικής ταυτότητας κατά την είσοδο στο γήπεδο) καθώς και για παιδιά ηλικίας από 7 έως 14 ετών.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων των 5 ευρώ (παιδικό και ανέργων) θα εισέρχονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από την πεζογέφυρα 1 για την ανατολική κερκίδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου