ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σφίγγα» ο Πέτκοβιτς για το θέμα Κλόζε

σφίγγα-ο-πέτκοβιτς-για-το-θέμα-κλόζε-129456

Δεν έδωσε εξήγηση στο… θρίλερ που παίχτηκε με την απουσία του Μίροσλαβ Κλόζε από την αποστολή της Λάτσιο που έφτασε στην Αθήνα, ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Ο Γερμανός επιθετικός αν και συμπεριελήφθη στην αποστολή, δεν ταξίδεψε με τους συμπαίκτες του και αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα την ημέρα του αγώνα. Ο προπονητής του, ωστόσο, δεν αποκάλυψε τους λόγους της απουσίας του.

Το πρωί της Τετάρτης ανακοινώθηκε η αποστολή της Λάτσιο που θα ταξίδευε για την Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτή συμπεριλαμβανόταν ο Μίροσλαβ Κλόζε, αν και πολλοί θεωρούσαν πως ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς δεν θα τον χρησιμοποιούσε. Τελικά με την άφιξη της Λάτσιο στο Ελ. Βενιζέλος, ο Κλόζε δεν εμφανίστηκε και αρκετοί έσπευσαν να πουν πως ο Γερμανός έμεινε στη Ρώμη, αφού ο Βόσνιος τεχνικός θα προχωρούσε σε εκτενές ροτέισον.

Το… θρίλερ έληξε γρήγορα, αφού από την ιταλική ομάδα ανακοινώθηκε πως ο Κλόζε είχε πάρει άδεια και θα ταξίδευε για την Αθήνα μόνος του την Πέμπτη. Οι λόγοι, όμως, που οδήγησαν τον παίκτη σε αυτή την καθυστερημένη άφιξή του στην Ελληνική πρωτεύουσα παραμένουν άγνωστοι.

Μετά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της παραμονής του αγώνα, ο προπονητής της Λάτσιο μίλησε με δημοσιογράφους της «Corriere dello sport», αλλά δεν προχώρησε σε αποκαλύψεις. «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο Κλόζε είχε ζητήσει και είχε πάρει άδεια πολλές μέρες πριν. Όλα ήταν προγραμματισμένα», είπε ο Πέτκοβιτς.

Για ποιο λόγο έμεινε άλλη μία μέρα στη Ρώμη; «Έμεινε στη Ρώμη για να κάνει κάποια συγκεκριμένα πράγματα, ώστε να παρουσιαστεί σε ακόμα καλύτερη κατάσταση στις επόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις», απάντησε αινιγματικά ο Βόσνιος.

Αφού είχε ζητήσει άδεια μέρες πριν, γιατί τον πήρατε στην αποστολή; «Γιατί ο Μίροσλαβ είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας και θέλει να βοηθάει την ομάδα σε κάθε ματς. Ακόμα και αν δεν πρόκειται να παίξει, ή αν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί λίγο», απάντησε ο Πέτκοβιτς.

Το σίγουρο είναι πως «καθαρή» απάντηση δεν δόθηκε. Ίσως μετά από μέρες αποκαλυφτεί γιατί ο Κλόζε αφίχθη καθυστερημένος στην Αθήνα.

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου