ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κεφάλαιο για τη Νάπολι ο Ματζάρι»

κεφάλαιο-για-τη-νάπολι-ο-ματζάρι-129815

Την ευχή του να μείνει ο Βάλτερ Ματζάρι για πολλά, ακόμα, χρόνια στη Νάπολι, εξέφρασε ο Φάμπιο Καναβάρο. Ο παλιός άσος των «παρτενοπέι» βρέθηκε στην πόλη του ιταλικού Νότου ως μάρτυρας σε δίκη και όπως ήταν φυσικό δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για τη μεγάλη του αγάπη, τονίζοντας πως μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ανεξάρτητα από την ήττα στο ματς με τη Γιουβέντους.

Ήταν από τους παίκτες που αγαπήθηκαν από τους «τιφόζι» της Νάπολι όσο λίγοι. Ο Φάμπιο Καναβάρο, αν και έχει πολλά χρόνια που έφυγε από την ομάδα, παραμένει σύμβολο του ιταλικού ποδοσφαιρικού Νότου και λόγος περηφάνιας για τους οπαδούς των «παρτενοπέι». Κάθε εμφάνισή του στην πόλη προκαλεί ενθουσιασμό.

Ο Καναβάρο βρέθηκε στη Νάπολη για να καταθέσει σε δίκη και αυτό έδωσε την ευκαιρία στους δημοσιογράφους να τον ρωτήσουν για τη Νάπολι. «Το πρωτάθλημα είναι ένας… μαραθώνιος. Έχει δρόμο ακόμα. Ήδη στη διεκδίκησή του μπήκαν η Ίντερ και η Λάτσιο, εκτός της Γιουβέντους και της Νάπολι. Συνεπώς κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Η Νάπολι, όμως, έχει τις δυνατότητες να κάνει το όνειρο, πραγματικότητα. Δεν έχει σημασία που έχασε από τη Γιουβέντους. Απώλειες θα υπάρξουν από όλους», είπε ο Καναβάρο, σχετικά με τις ελπίδες της Νάπολι για την κατάκτηση του «σκουντέτο».

Το ματς με τη «Γιούβε» πώς το είδε; «Η Νάπολι ήλεγχε τον αγώνα, αλλά έφτασε μια στιγμή για να γίνει η ζημιά. Ένα λάθος μαρκάρισμα σε κόρνερ και το παιχνίδι χάθηκε. Κρίμα, γιατί μπορούσε να πάρει, έστω, την ισοπαλία. Πάντως, σας είπα, μπορεί να καλύψει εύκολα τους 3 βαθμούς από τη Γιουβέντους», απάντησε ο Καναβάρο.

Είσαι μια μεγάλη δόξα της ομάδας. Θα ήθελες να την προπονήσεις, κάποτε; «Αν γίνει αυτό, θα γίνει μετά από πολλά χρόνια. Η Νάπολι έχει προπονητή, τον Ματζάρι, που εύχομαι να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα. Μας έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές και ελπίζω να μας χαρίσει ακόμα μεγαλύτερες. Για μένα ο Ματζάρι είναι ένα σπουδαίο κεφάλαιο για την ομάδα», τόνισε ο πρώην αμυντικός των «παρτενοπέι».

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου