ΒΟΛΕΪ

Ταξιδεύει η «Αργώ»

ταξιδεύει-η-αργώ-130722

Νίκες σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα σημείωσε ο Α.Σ. Αργώ το σαββατοκύριακο που πέρασε. Τόσο σε επίπεδο νεανίδων, όσο και παγκορασίδων, η Αργώ σημείωσε μόνο νίκες, ενώ την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πήραν οι γυναίκες.

Το γυναικείο τμήμα του συλλόγου πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος επί ΣΠΑ Καρδίτσας και πλέον ο επόμενος αντίπαλος που θα αντιμετωπίσει η Αργώ για το Κύπελλο Ελλάδος θα είναι ο Ασκληπιός Τρικάλων, ο οποίος απέκλεισε τη ΦΘΙΑ στη Λαμία με 3-2 σετ.

Νίκη των νεανίδων

Εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα νεανίδων του ΑΣ Αργώ το περασμένο Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στο παιχνίδι με τον ΓΣ Φαρσάλων για την 3η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας έτσι τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους.

Η ομάδα της Αργούς ξεπέρασε την αντίσταση της πολύ μαχητικής ομάδα των Φαρσάλων και με πολύ καλή απόδοση κέρδισε τον αγώνα στο «Βάκης Παρασκευόπουλος» με 3-0 σετ (25-18,25-20,25-16).

Το πολύ καλό σερβίς και οι αποτελεσματικές επιθέσεις ήταν τα στοιχεία που έδωσαν την νίκη στην ομάδα του Βόλου. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο ΓΣ Νίκη Βόλου ηττήθηκε από τον ΑΟ Σουφλαρίων 0-3 σετ.

Με βάση τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα, η πρώτη θέση θα κριθεί όπως φαίνεται το άλλο Σάββατο στη Λάρισα στον αγώνα μεταξύ ΑΟ Σουφλαρίων – Α.Σ. Αργώ.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν με επιτυχία η Κα Τόκα Αικατερίνη και Μαρέδη Μαγδαληνή του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλίας.

Α.Σ. Αργώ: (Σταθόπουλος – Γεωργούλας) Καλεσσοπούλου, Παρισάκη, Πόλη, Παπαθανασίου, Παπούλια, Βούλγαρη, Καλοφορίδη, Μπάδα, Μπλάτση, Δεληογλάνη, Τσίτρα.

Γ.Σ. Φαρσάλων: (Γκριτζάλης) Κατσιαούνη, Νικολοπούλου, Παναγιωτοπούλου, Δασκαλοπούλου, Καλογεροπούλου, Μπουτίνα, Μήτα, Θεοχάρη, Ζησοπούλου, Σταυρομήτρου, Αγγελοπούλου, Γκριτζάλη.

Η Βαθμολογία του 2ου Ομίλου
ΑΟ Σουφλαρίων 6 βαθ. 9-0 ΣΕΤ
ΑΣ Αργώ 5 βαθ. 6-3 ΣΕΤ
ΓΣ Νίκη Βόλου 3 βαθ. 3-7 ΣΕΤ
ΓΣ Φαρσάλων 0 βαθ. 1-9 ΣΕΤ

Με το δεξί οι παγκορασίδες
Με το δεξί ξεκίνησαν τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και οι παγκορασίδες της Αργούς, που κέρδισαν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου τον ΑΟ Σουφλαρίων με 3-0 σετ (27-25,25-8,25-12).

Η Αργώ πήρε δύσκολα το πρώτο σετ αφού ξεκίνησε τον αγώνα με πολύ άγχος, που είχε σαν αποτέλεσμα να γίνουν αρκετά λάθη. Στη συνέχεια όμως έπιασε καταπληκτική απόδοση και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Λάρισας, παίρνοντας πανάξια το ροζ φύλλο αγώνα.

Α.Σ. Αργώ: (Σταθόπουλος – Γεωργούλας) Διαλλά, Κουτσουνίδη, Κάστανου, Γεωργούλα, Κατσογιάννου, Γάκη, Μ. Ζαφειρίου, Κ. Ζαφειρίου, Λωριδά, Καραγιάννη, Γκαλάκου.

Α.Ο. Σουφλαρίων: (Κουκουλής) Καμπάνη, Βουρτούρα, Μάνη, Φιλλίπου, Λίτσιου, Γεωργάκη, Χρυσοπούλου, Μπουρντενή, Λαχανά, Νταχμίρη, Τσαφταρίδου, Καιπή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου