ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937: Συγχαρητήρια στον Βασίλη Μπέκα

ασ-ολυμπιακοσ-βολου-1937-συγχαρητήρια-στ-130915

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, συγχαίρει τον Βασίλειο Μπέκα, μέλος των ομάδων των Ακαδημιών μας του ποδοσφαίρου, για τη σημαντική διεθνή διάκρισή του στη διοργάνωση POSEIDON CUP 2012 (Full Kumite Karate), που φιλοξενήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Γλυφάδας στις 12 Οκτωβρίου, με διοργανωτές την Παγκόσμια και την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε.

Ο Βολιώτης μαθητής κατετάγη τρίτος στην κατηγορία των -45 κιλών (ηλικίες 12-13 ετών). Ο Βασίλης Μπέκας, εκτός από ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών μας, είναι και αθλητής της σχολής KARATE του συμπολίτης μας Γιώργου Κοσμίδη.
Ευχόμαστε στον ικανότατο αθλητή, να έχει πάντα διάθεση για άθληση, να είναι υγιής και όταν έλθει η στιγμή να επιλέξει το άθλημα, που αγαπά περισσότερο και θα του προσφέρει τις μεγαλύτερες διακρίσεις, για τον ίδιο, το Βόλο και όλη την Ελλάδα. Αν συνεχίσει με την ίδια αγάπη τον αθλητισμό, είμαστε βέβαιοι, πως θα φορά για πολλά χρόνια το εθνόσημο στο στήθος, με τις ανάλογες επιτυχίες.

Τέλος με ανακοίνωση του ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, κάνει γνωστό ότι το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων αναλαμβάνει η κυρία Μεσάικου – Μπόλα Μαρία. Η κυρία Μεσάικου, είναι πτυχιούχος του Univercity of Abertey Dundee U.K. North College Metropolitan Campus Thessaloniki, στους τομείς Higher National (HND) in Business, Awarded by BTEC (EDEXCEL) και BA(HONS) in Mass Media and Communication. Έχει συνεργαστεί με μεγάλη εταιρία αθλητιατρικών ειδών, σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, καθώς και σε εταιρία εμπορίας αγροτικών προϊόντων ως Σύμβουλος Πωλήσεων. Διατέλεσε ανταποκρίτρια του τηλεοπτικού σταθμού STAR CHANNEL για τη Θεσσαλονίκη (1997-1998). Εργάστηκε ως δημοσιογράφος, παρουσιάστρια στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV100) την τριετία 2000-2002. Υπήρξε μέλος του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων της ΚΑΕ Μακεδονικός, από το 2002, έως το 2005 (μπάσκετ Α1). Στο πλούσιο βιογραφικό της, συμπεριλαμβάνονται θητείες σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες, ενώ η επιμόρφωση της έχει εμπλουτιστεί από σειρά σχετικών σεμιναρίων. Το Δ.Σ. της εύχεται καλή επιτυχία στο έργο της.

Φωτογραφία: Η κ. Μεσάικου – Μπόλα

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου