ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποτέ ξανά το… “4 στα 7”

ποτέ-ξανά-το-4-στα-7-132052

Αρνητικό ρεκόρ αποτελούν για τον ΠΑΟΚ οι τέσσερις αποβολές παικτών του σε λιγότερο από το 1/4 του πρωταθλήματος.

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που συμβαίνει φέτος με τον ΠΑΟΚ. Οι τέσσερις αποβολές παικτών του σε επτά αγωνιστικές συνιστούν μία… επίδοση που δεν έχει ξαναϋπάρξει από καταβολής των εθνικών πρωταθλημάτων.

"…Οι τέσσερις κόκκινες κάρτες σε επτά αγωνιστικές, αποτελούν αρνητικό ρεκόρ για τον Δικέφαλο από καταβολής όχι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αλλά των εθνικών πρωταθλημάτων! Ούτως ειπείν, από την περίοδο 1959-1960. Έκτοτε, ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν έγινε αποδέκτης τεσσάρων κόκκινων καρτών σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Συμπληρωματικά δε, μόλις δύο φορές σε αυτό το διάστημα, ο Δικέφαλος δέχθηκε τρεις κόκκινες κάρτες. Η πρώτη φορά, αφορά την περίοδο 1990-91, όπου στο ξεκίνημά της και δη στην δεύτερη αγωνιστική, αποβλήθηκαν οι Μαγκντί και Σκαρτάδος στο αλήστου μνήμης παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ όπου ο Θωμάς Βουλινός απέσυρε την ομάδα από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ στην επόμενη αγωνιστική και πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-0, αποβλήθηκε ο Μητσιμπόνας.

Η δεύτερη φορά, έλαβε χώρα την περίοδο 2004-05. Τότε, όπου αποβλήθηκε ο Βαγγελής στο ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 1-0 (1η αγωνιστική), ο Καρυπίδης στην εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με 5-1 (6η αγωνιστική) και ο Ανδράλας στην εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη με 2-0 (7η αγωνιστική)…".

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου