ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δύο λόγοι της αναμονής για Μπεν Χαΐμ

οι-δύο-λόγοι-της-αναμονής-για-μπεν-χαΐμ-132173

Γιατί ο ΠΑΟΚ επιμένει στην περίπτωση του Ταλ Μπεν Χαΐμ, περιμένοντας να ρίξει κι άλλο τις απαιτήσεις του Μπεν Χαΐμ

Δεν προέκυψε τώρα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ταλ Μπεν Χαΐμ. Γεωργιάδης και Δώνης τον είχαν βάλει στο στόχαστρο από το καλοκαίρι, αλλά οι απαιτήσεις του 1,5 εκ. ευρώ ετησίως έκαναν τις όποιες σκέψεις απόκτησής του απαγορευτικές.

Το όνομά του ήρθε ξανά τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο, αφού είναι γνωστό ότι οι βασικές επιδιώξεις του ΠΑΟΚ για το Γενάρη είναι ένας κεντρικός αμυντικός και ένας μεσοεπιθετικός.

Ο Ταλ Μπεν Χαΐμ συγκεντρώνει τα στοιχεία που λείπουν από τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ. Πολύ καλή τεχνική με τη μπάλα στα πόδια που τον βοηθά να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω (στην καριέρα του, άλλωστε, έχει αγωνιστεί και ως λίμπερο) και έντονη προσωπικότητα.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πώς πέρασε από ομάδες όπως η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι και μάλιστα στο σύλλογο του Λονδίνου τον είχε επιλέξει ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Το βασικότερο, όμως, είναι ότι πλέον έχει ρίξει τις απαιτήσεις του πιο κάτω από τα μισά (700.000 ευρώ) κι αν βάλει λίγο ακόμη νερό στο κρασί του μπορεί να βρεθεί σημείο επαφής με τον ΠΑΟΚ.

Αυτός είναι ο λόγος που στον ΠΑΟΚ δείχνουν διάθεση να περιμένουν για λίγο ακόμη. Αν ο Μπεν Χαΐμ ρίξει γέφυρες για συμφωνία, τότε ο ΠΑOK θα κινηθεί για να τον αποκτήσει άμεσα, προκειμένου στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι να μπούμε στο Γενάρη που θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, να βρει τη φόρμα του.

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου