ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πρώτη και οι… άλλοι

η-πρώτη-και-οι-άλλοι-133088
Την ευκαιρία να «καθαρίσει» πρόωρα την υπόθεση πρόκριση έχει η Μαν. Γιουνάιτεντ υποδεχόμενη την Μπράγκα στο «Ολντ Τράφορντ» για τον όγδοο όμιλο του Champions League.
Οι δευτεραθλητές Αγγλίας επικράτησαν της Στόουκ με 4-2 το Σάββατο, αλλά παραμένουν στο -4 από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν υπολογίζει στη βοήθεια των τραυματιών Βίντιτς, Σμόλινγκ και Τζόουνς. Η Μπράγκα μετά τη μεγάλη νίκη στην Πόλη «κάλυψε» το χαμένο έδαφος της εντός έδρας ήττας από την Κλουζ στην πρεμιέρα. Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα παραμένει στο -3 από τις συμπρωτοπόρους Μπενφίκα και Πόρτο, έχοντας περάσει ένα ξεκούραστο σαββατοκύριακο ελλείψει υποχρεώσεων στη λίγκα.
Οι «διάβολοι» έχουν οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες απέναντι σε πορτογαλικές ομάδες ως γηπεδούχοι, αλλά την ίδια ώρα η Μπράγκα έχει αήττητο σερί επτά αγώνων στην Ευρώπη, ενώ δεν έχει ηττηθεί από αγγλική ομάδα στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.
Η Γαλατάσαραϊ παίζει το τελευταίο της χαρτί υποδεχόμενη την Κλουζ προς αναζήτηση των πρώτων της βαθμών. Οι πρωταθλητές Τουρκίας έχασαν το προνόμιο της… μοναξιάς στην εγχώρια λίγκα μετά το 3-3 με την Γκεντσλερμπιρλιγκί. Εκτός πλάνων του Φατίχ Τερίμ είναι ο τραυματίας Ουιφαλούσι και αμφίβολοι οι Γιλμάζ, Ινάν και Μπαλτά. Η ομάδα του Παντελή Καπετάνου απογοητεύει στο ρουμανικό πρωτάθλημα, όπου υποχώρησε στην ένατη θέση μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βιτορούλ Κοστάντζα (0-1), ωστόσο θα παραταχθεί πλήρης. Η «Γαλατά» μετρά 4 νίκες και 2 ισοπαλίες ως γηπεδούχος κόντρα σε ομάδες από τη Ρουμανία, ενώ η Κλουζ δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ στο παρελθόν Τούρκους.
Βαθμολογία
1) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6 (3-1)
2) Κλουζ 3 (3-2)
3) Μπράγκα 3 (2-2)
4) Γαλατασαράι 0 (0-3)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική
Κλουζ-Γαλατασαράι (21:45)
Μπράγκα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου