ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζεμπούρ: «Τελικός με Μονπελιέ»

τζεμπούρ-τελικός-με-μονπελιέ-133706
Τελικό χαρακτήρισε το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Champions League ο Ραφίκ Τζεμπούρ, σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Γαλλία.
Ο «τρομοκράτης» υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν το «τρίποντο» και να έχουν ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, μια και κανείς δεν σκέφτεται το Europa League.
‘Έτσι είναι, είναι σαν τελικός για εμάς. Και οι δύο θέλουμε να συνεχίσουμε στο Champions League. Μπορεί οι πιθανότητες να δείχνουν πως μπορούμε να συνεχίσουμε στο Europa League, όμως εμείς σκεφτόμαστε το Champions League. Το ματς είναι τελικός για εμάς», ήταν τα πρώτα λόγια του Αλγερινού.

Και συνέχισε: «Είναι περίπλοκο αυτό γιατί θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Θέλουμε επίσης να πάρουμε βαθμούς. Αυτό επιθυμεί και ο Ζαρντίμ. Πρέπει να πάρουμε πόντους από αυτό το ματς. Θα κάνουμε τα πάντα. Δεν είμαι προπονητής, αλλά η Μονπελιέ είναι δυνατή και της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Έχει γαλλική νοοτροπία, έχει νέα ταλέντα, αλλά λίγη εμπειρία και αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε».

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου