ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στρώνεται και πάλι το… σεντόνι!

στρώνεται-και-πάλι-το-σεντόνι-133817
Μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και τα εγχώρια πρωταθλήματα, η Ευρώπη στρέφει την… προσοχή της στην πρώτη μέρα της 3ης αγωνιστικής του Champions League.
Δεκαέξι ομάδες τεσσάρων ομίλων ετοιμάζονται και πάλι να πέσουν στη «μάχη» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και από το πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Σαχτάρ με την Τσέλσι για τον 5ο όμιλο. Όλες οι αναμετρήσεις αρχίζουν την… συνηθισμένη ώρα, 21:45, εκτός από τον αγώνα της Σπαρτάκ Μόσχας με την Μπενφίκα που ξεκινάει στις 19:00.
Μετά τις δύο ισοπαλίες της, η Γιουβέντους δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες και ταξιδεύει στη Δανία με μοναδικό στόχο τη νίκη επί της Νόρντζελαντ.
Στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου του Champions League βρίσκονται Σαχτάρ Ντόνετσκ και Τσέλσι με το νικητή της «Ντόνμπας Αρένα» να παίρνει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης.
Η ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες κάνοντας το απόλυτο απέναντι στη Βαλένθια.
Η Μπάγερν Μονάχου με νίκη αφήνει ουσιαστικά εκτός Champions League τη Λιλ και κάνει σπουδαίο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημα που έχουν κάνει Σπαρτάκ Μόσχας και Μπενφίκα η μεταξύ τους αναμέτρηση θα κρίνει το ποια από τις δύο θα συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση. Η αναμέτρηση αρχίζει στις 19:00…
Να σκοράρει για ακόμα μία φορά θέλει ο Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Σέλτικ πλησιάζοντας τα 75 τέρματα σε ένα ημερολογιακό έτος του Πελέ.
Την τέταρτή της συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη στο Champions League κυνηγάει στην Τουρκία η Κλουζ που φιλοξενείται από τη Γαλατάσαραϊ.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αναμένεται να παρατάξει μία νεανική ομάδα απέναντι στην Μπράγκα θέλοντας να περάσει σιγά – σιγά τους νέους παίκτες σε… επίπεδο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου