ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τότεναμ: Μέχρι τα Χριστούγεννα εκτός ο Πάρκερ

τότεναμ-μέχρι-τα-χριστούγεννα-εκτός-ο-139192
Ο Αντρέ Βίλας Μπόας ελπίζει πως θα έχει σύντομα τον Σκοτ Πάρκερ στη διάθεσή του για τις επίσημες υποχρεώσεις της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ, Τότεναμ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την πορεία της αποθεραπείας από την εγχείρηση στην οποία είχε υποβληθεί ο παίκτης τον Αύγουστο και τόνισε ότι αυτή εξελίσσεται ομαλά, αλλά το ακριβές διάστημα της επιστροφής του ποδοσφαιριστή στη δράση δεν έχει διευκρινιστεί.
Ο Βίλας – Μπόας δήλωσε πως ο Πάρκερ ενδέχεται να φορέσει ξανά τη φανέλα των Σπιρουνιών μέσα στις επόμενες δύο – τρεις εβδομάδες ίσως και μέχρι τα Χριστούγεννα αν και ο ίδιος θέλει να μπορεί να τον υπολογίζει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

«Είναι δύσκολο για αυτόν, αφού πονάει ακόμη και συνεχίζει την αποθεραπεία του. Δεν μπορεί να αγωνιστεί, αλλά κάνει πρόοδο στο γυμναστήριο μαζί με το ιατρικό επιτελείο. Βρίσκεται στο επίπεδο που περιμέναμε. Κάνει σημαντική πρόοδο και ο πόνος φεύγει. Θα πάρει δύο ή τρεις εβδομάδες ίσως και μέχρι τα Χριστούγεννα. Ελπίζω λιγότερο», ήταν τα λόγια του Βίλας-Μπόας.

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου