ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαμαρτυρία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κατά της Δημοτικής Αρχής

διαμαρτυρία-του-ερασιτέχνη-ολυμπιακ-140023

Δεν έχει χώρους προπόνησης

Χωρίς τους χώρους προπόνησης για την εκγύμναση των ακαδημιών και την προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων παραμένει ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και με ανακοίνωση – διαμαρτυρία κατά της Δημοτικής Αρχής κάνει λόγο για όχι δίκαιη κατανομή των αθλητικών χώρων του Δήμου.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Παρά τις εντός των λογικών πλαισίων αιτήσεις και τις επαναλαμβανόμενες παρακλήσεις μας, για ισονομία και δίκαιη κατανομή των αθλητικών χώρων του Δήμου, για την εκγύμναση των ακαδημιών μας και την προετοιμασία των αγωνιστικών μας τμημάτων, εντούτοις έχει παρατηρηθεί μια μεροληπτική και σφοδρή σε βάρος του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 αντιμετώπιση, που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε.

Δεν είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός Βόλου, να αντιμετωπίζεται ως παρίας και ως φτωχός συγγενής, από αυτούς που έχουν την ευθύνη κατανομής και διάθεσης των αθλητικών χώρων του Δήμου Βόλου και από αυτούς που τους δίνουν τις εντολές. Εκτός εάν οι αθλητικοί χώροι, είναι περιουσία των γονιών τους και τους μοιράζουν όπως τους αρέσει.

Μπορεί κάποιοι να έχουν προτίμηση σε άλλες ομάδες της πόλης, αλλά δεν έχουν το δικαίωμα να το δείχνουν σε τέτοιο βαθμό.
Οφείλουν λοιπόν ο Δήμαρχος της πόλης του Βόλου και οι συνεργάτες του, να δώσουν πειστικές απαντήσεις στους 1.000 γονείς και στα παιδιά τους, που γυμνάζονται σε όλα τα τμήματα του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και σε όλους τους φιλάθλους, που αγαπούν και στηρίζουν αυτόν τον ιστορικό σύλλογο του Βόλου.

Γνωρίζουν, κύριε Δήμαρχε, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, που ψηφίζονται από τους πολίτες του Βόλου, την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ από τους συνεργάτες σας στους δημοτικούς αθλητικούς φορείς, που όλως τυχαίως προέρχονται και εκλέγονται από την περιοχή της Νέας Ιωνίας;

Μήπως κύριε Μαυρόπουλε, αντιπρόεδρε ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, οι αθλητές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ είναι δεύτερης κατηγορίας, και έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από αθλητές άλλων ομάδων;

Μήπως οι γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο σύλλογό μας, πληρώνουν λιγότερους φόρους και απαλλάσσονται των Δημοτικών Τελών, ενώ οι γονείς, που προτιμούν άλλα σωματεία είναι συνεπέστεροι στις υποχρεώσεις τους και συμβάλλουν και στην συντήρηση των αθλητικών χώρων;

Μήπως οι αθλητές της κολύμβησης, πρέπει να παρακαλάνε τα άλλα σωματεία, για να χρησιμοποιούν μόνο μια διαδρομή στο κολυμβητήριο του Ε.Α.Κ. Βόλου, ενώ άλλες ομάδες έχουν 2 και 3 διαδρομές και στα δύο κολυμβητήρια (ΙΑΣΩΝ ΖΗΡΓΑΝΟΣ και ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ) της πόλης;

Μήπως, κύριε Χρήστου, Διευθυντή του αθλητισμού του Δήμου, πρέπει να παρακαλάμε τους υπηρεσιακούς παράγοντες και να πηγαίνουμε όπως άλλοι καθημερινά στα γραφεία τους, για να μας παραχωρήσουν ώρες προπόνησης και αγώνων σε δημοτική περιουσία, που ανήκει σε όλους και δεν είναι προσωπική περιουσία κανενός;

Μήπως γνωρίζετε, ότι οι καθαρίστριες αρνούνται, παρά τις εκκλήσεις μας, να φροντίσουν τον χώρο της Άρσης Βαρών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, που στεγάζεται στο κλειστό του ΕΑΚ, ενώ καθαρίζουν όλους τους άλλους χώρους;

Μήπως γνωρίζετε, ότι κάποιοι χρησιμοποιούν την κατανομή των αθλητικών χώρων για να κάνουν προσωπική πολιτική και Δημοσιές Σχέσεις, εξυπηρετώντας φίλους τους και προσωπικές τους ανάγκες;
Δεν θα συνεχίσουμε τα ερωτήματα, γιατί θα χρειαστούμε πολύ μελάνι. Να μην αμφιβάλλετε βέβαια πως υπάρχουν!

Να ξέρετε, κύριοι, ότι δεν έχουμε καμιά αντιπαράθεση με άλλες ομάδες της πόλης, θέλουμε όμως ισονομία και ίση τουλάχιστον μεταχείριση. Εάν διαπιστώσουμε, ότι συνεχίζετε να απαξιώνετε τον σύλλογο μας, θα έρθετε αντιμέτωποι με όλη την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Δεν παρακαλάμε κανέναν, γιατί η πόλη οφείλει πολλά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ. Και για να μη θεωρηθεί πλεονασμός και κομπασμός αυτό, σας γνωρίζουμε, γιατί σίγουρα δεν γνωρίζετε, αφού δεν σας ενδιαφέρει ο σύλλογός μας, πως εγγράφουμε σε όλα τα τμήματα μας ΔΩΡΕΑΝ τα παιδιά των ανέργων και των πολυτέκνων, επιτελώντας κοινωνικό έργο, που δυστυχώς εσείς δεν μπορείτε να προσφέρετε.

Εκτός να επιθυμείτε να δημιουργούνται προβλήματα, για να διαλυθούν τα τμήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ και να ενισχυθούν άλλα σωματεία. Αυτή την χάρη όμως, δεν θα σας την κάνουμε.
Απαιτούμε από όλους εσάς, που έχετε την εντολή από τους πολίτες όλου του Βόλου και όχι μόνο της Νέας Ιωνίας, να δείξετε τον απαιτούμενο σεβασμό σ αυτό τον μεγάλο σύλλογο, που αποτελεί ένα ζωντανό, ενεργό και ιστορικό κύτταρο, δεμένο με την ιστορία αυτού του τόπου.
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου μας, θα ζητήσουμε ακρόαση και παράσταση κατά την προσεχή σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου μαζί με τους γονείς, τους αθλητές και τους φιλάθλους μας, θα ενημερώσουμε τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων για τα προβλήματά μας.

Καλούμε τους χιλιάδες φίλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, να συστρατευτούν με τις προσπάθειες και τις ενέργειες, που θα δρομολογήσει η Διοίκηση του Συλλόγου, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όλους αυτούς, που νομίζουν ότι μπορούν να συμπεριφέρονται με απαξίωση απέναντι στον μεγαλύτερο σύλλογο της πόλης.
Άλλωστε γνωρίζουν πολύ καλά, για την κατάληξη που είχαν, όσοι τόλμησαν πρόσφατα, να μην υπερασπιστούν τα δίκαια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ. Ας φροντίσουν λοιπόν να μην έχουν την ίδια κατάληξη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου