ΤΟΠΙΚΟ

SHIDOKAN: Επιμορφωτικά σεμινάρια

shidokan-επιμορφωτικά-σεμινάρια-142343

Το Σάββατο 13/10 και Κυριακή 14/10 πραγματοποιήθηκαν δυο εκδηλώσεις στην αίθουσα τύπου του κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας με πρωτοβουλία του Α.Κ. Βόλου Πήγασος.

Το Σάββατο από τις 7 μ.μ. πραγματοποιήθηκε διάλεξη με θέμα τις πολεμικές τέχνες, την ανάγκη ύπαρξής τους και την επιρροή στη διαμόρφωση χαρακτήρων.

Εισηγητής ήταν ο κος Λήο Κατσούρας (7 dan) ως επίσημος εκπρόσωπος του Ιαπωνικού Shidokan karate στην Ελλάδα και μέλος της W.K.A THE SHIDOKAN.

Η αίθουσα Τύπου γέμισε από ανθρώπους που αγαπούν τις τεχνικές αυτές και προσδοκούν στη δυναμική τους και μεταξύ αυτών αθλητές, παράγοντες, γονείς, πρωταθλητές. Την Κυριακή από τις 11 π.μ. διεξήχθη ο Α’ κύκλος σχολής διαιτησίας της ΕΟΜΑ στις τεχνοτροπίες του shido boxing και του kick boxing.

Εισηγήτρια στα σεμινάρια αυτά ήταν η υπεύθυνη διαιτησίας κ.α. Γεωργία Αιστρατή (5 dan).

Ο A’ κύκλος είναι θεωρητικός και η επιλογή των κριτών – διαιτητών έγινε με αυστηρά κριτήρια. Η σχολή διαιτησίας είναι χωρισμένη σε 4 κύκλους και στο τέλος οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν με εξετάσεις, γραπτές ,προφορικές και πρακτική.

Στις εκδηλώσεις αυτές παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.-Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κος Παύλος Μαβίδης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις πρωτοβουλίες αυτές οι οποίες προάγουν τον αθλητισμό, όπως ανέφερε, και εκδήλωσε τη συμπαράστασή του για παρόμοιες ενέργειες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου