ΒΟΛΕΪ

ΒΟΛΕΪ: Πήρε το ντέρμπι η Αργώ

βολεϊ-πήρε-το-ντέρμπι-η-αργώ-142356

Σημαντική νίκη για την ομάδα νεανίδων του ΑΣ ΑΡΓΩ επί της Νίκης Βόλου με 3-0 σετ, στον αγώνα που έγινε στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του περιφερειακού πρωταθλήματος.

Τα κορίτσια της Αργούς ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι και με δυνατό σέρβις και πολύ καλή υποδοχή δεν συνάντησαν αντίσταση στα δύο πρώτα σετ και τα κατέκτησαν με 25-14 και 25-17.

Στο 3ο σετ η ομάδα της ΝΙΚΗΣ προσπάθησε περισσότερο με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο, αλλά στο τέλος η Αργώ έδειξε περισσότερη αποφασιστικότητα και το κέρδισε με 25-22.
Το προπονητικό team εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση τόσο για την εμφάνιση της ομάδας, όσο και για το νικηφόρο αποτέλεσμα, που αφήνει ανοιχτό το θέμα πρόκρισης στο FINAL FOUR.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν με επιτυχία η κα, Τόκα Αικατερίνη και ο κ. Αρβανίτης Ευάγγελος του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλίας.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ κέρδισε τον ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ με 3-0 σετ.
ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος – Γεωργούλας) Καλεσσοπούλου, Παρισάκη, Πόλη, Παπαθανασίου, Παπούλια, Βούλγαρη, Καλοφορίδη, Μπάλα, Δεληογλάνη, Τσίτρα, Κατσάρα.
Νίκη Βόλου: (Ξανθόπουλος) Γιαλαμά, Νικολούλη, Τσιαγκλαγκάνου, Σαμαλτάνη, Προυσιώτη, Μπουσδούκου, Μακανίκα, Χολέβα, Χαραλαμπίδη, Κόφφα.
Η Bαθμολογία
2ος όμιλος – Σε δυο αγώνες
ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 4 βαθ. 6-0 ΣΕΤ
ΑΣ ΑΡΓΩ 3 βαθ. 3-3 ΣΕΤ
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3 βαθ. 3-4 ΣΕΤ
ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 0 βαθ. 1-6 ΣΕΤ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου