ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λίνεν: «Αποτέλεσμα στην Τούμπα»

λίνεν-αποτέλεσμα-στην-τούμπα-142813
Πρωταρχικός στόχος της ΑΕΚ στο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ είναι ένα θετικό αποτέλεσμα και όχι να παρουσιάσει εξαιρετικό θέαμα σύμφωνα με τον Έβαλντ Λίνεν.
Ο Γερμανός προπονητής της Ένωσης, μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport» υποστηρίζοντας πως αυτό που έχει σημασία τη δεδομένη στιγμή είναι τα θετικά αποτελέσματα και στην συνέχεια η ομάδα να αποκτήσει αγωνιστικό πλάνο και σωστή συμπεριφορά.
Αρχικά, ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στα πλάνα του για το ρόστερ της ομάδας: «Αυτή η εβδομάδα μόλις ξεκίνησε. Περιμένω αύριο να δω τον Γροντή και τον Παπαδημητρίου, τους οποίους δεν τους έχω δει καθόλου μέχρι τώρα. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται ακόμα σε στάδιο αξιολόγησης. Τσεκάρω τα χαρακτηριστικά τους, πού μπορούν να αγωνιστούν και να προσφέρουν καλύτερα… Δεν είναι εύκολη δουλειά αυτό. το ρόστερ ήταν υπεράριθμο, είχε ελλείψεις και εγώ χρειάζομαι λιγότερους παίκτες για να μπορέσω να δουλέψω σωστά κα να διορθώσω τα κακώς κείμενα».
Και συνέχισε: «Όλους τους παίκτες και ειδικά αυτούς που έστειλα στη β’ ομάδα, έχω σκοπό να τους παρακολουθώ πάντα σε συνεργασία με τον Ντανιέλ Μπατίστα. Από την εξέλιξή τους η ΑΕΚ μπορεί να βγει κερδισμένη».

Τέλος, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που έπεται, σχολίασε: «Δεν σκοπεύω να πω σε όλους πώς θα παίξουμε… κάποια πράγματα τα κρατάς για τον εαυτό σου. Δεν έχει σημασία αν θα παίξουμε αμυντικά ή επιθετικά. Στόχος μου είναι η ομάδα να έχει αγωνιστικό πλάνο και σωστή συμπεριφορά. Πρέπει ο κόσμος της ΑΕΚ να ξέρει ότι δεν πάμε να παίξουμε… total football στην Τούμπα, αλλά να πάρουμε αποτέλεσμα».

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου