ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντεσάν: «Είναι οι καλύτεροι, αλλά…»

ντεσάν-είναι-οι-καλύτεροι-αλλά-148058
Η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, όπως παραδέχθηκε ο Ντιντιέ Ντεσάν με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες αύριο το βράδυ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ» τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
«Η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ωστόσο, οι παίκτες μας έχουν πίστη στις ικανότητές τους. Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι, για αυτό πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος προπονητής και πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί μπροστά από την αντίπαλη εστία, επειδή είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο 1-0 επί της Ιαπωνίας την περασμένη Παρασκευή».
Καταλήγοντας, ο Ντεσάν τόνισε: «Χωρίς αμφιβολία θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες απέναντι στην Ισπανία. Δεν πρέπει να αρνηθούμε ότι έχουν καλύτερες μονάδες και συνολική ποιότητα ως ομάδα. Πρέπει να είμαστε σίγουροι για τις ικανότητές μας και βέβαιοι ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε».

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου