ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με ανεβασμένη ψυχολογία

με-ανεβασμένη-ψυχολογία-152715
Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το γκολ του Χρήστου Μήτση στο 91ο λεπτό ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση το βράδυ της Τετάρτης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Ηρακλή. Οι κυανόλευκοι πανηγύρισαν το πρώτο τρίποντο στην έδρα τους και πλέον με ανεβασμένη ψυχολογία προετοιμάζονται για το δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής στη Μυτιλήνη, η οποία χθες ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Όχι μόνο οι τρεις βαθμοί αλλά και ο τρόπος που έφθασε η νίκη στο παιχνίδι με τον Ηρακλή είχαν ως συνέπεια οι παίκτες της Νίκης Βόλου να πανηγυρίσουν έξαλλα το τέρμα του Χρήστου Μήτση στο 91ο λεπτό.
Η Νίκη Βόλου μπορεί να μην έπιασε το ίδιο καλή απόδοση με προηγούμενα παιχνίδια είχε όμως για ακόμη μία φορά τον έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τον πρώτο λόγο απέναντι σε μία ομάδα που ήρθε στο Πανθεσσαλικό με μοναδικό στόχο να μην χάσει.
Οι Βολιώτες μπορεί να «ίδρωσαν» μέχρι να φθάσουν στο γκολ, ωστόσο σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έχασαν τον έλεγχο, αλλά κυρίως δεν απειλήθηκαν, με τον Ηρακλή να βρίσκεται σχεδόν μόνιμα σε κατάσταση άμυνας.
Οι τρεις βαθμοί ήρθαν στη 4η αγωνιστική και πλέον όλοι στο κυανόλευκο στρατόπεδο κοιτάζουν τον επόμενο αγώνα απέναντι στην ομάδα της Μυτιλήνης ΑΕΛ Καλλονή.
Οι Μυτιληνιοί βρίσκονται πλέον στο ρετιρέ της βαθμολογίας με 10 βαθμούς μετά και τη χθεσινή εκτός έδρας νίκη με 0-1 στην έδρα του Θρασύβουλου, όπου σκόρερ ήταν ο Γκονζάλες στο 14ο λεπτό και όπως δήλωσε και ο προπονητής της Νίκης Περικλής Αμανατίδης το παιχνίδι αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο.
Μάλιστα ο 42χρονος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο και να συνδυάσει και την αποτελεσματικότητα. Στο τελευταίο σημείο μέχρι σήμερα διακρίνεται δυσκολία αφού οι κυανόλευκοι δημιουργούν πολλές φάσεις αλλά δύσκολα σκοράρουν. Για να γίνουν όμως όλα αυτά θα πρέπει να υπάρχει χρόνος ο οποίος αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι ο αντίπαλος της ομάδας.
Εξάλλου όσον αφορά τις δηλώσεις του Περικλή Αμανατίδη εντύπωση προκάλεσαν τα λεγόμενα του που έχουν να κάνουν με κάποιους εσωτερικούς κύκλους οι οποίοι προσπάθησαν να αποδομήσουν την ομάδα δείχνοντας μάλιστα μεγάλη εμπάθεια δίχως να υπάρχουν περεταίρω εξηγήσεις για το ποιος έχει προσπαθήσει να κάνει «κακό».

Μοναδικό πρόβλημα ο Καρατζάς

Με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματία Καρατζά ξεκίνησε χθες η προετοιμασία των κυανόλευκων για το παιχνίδι με την ΑΕΛΚ. Ο έμπειρος αμυντικός αντικαταστήθηκε από τον Σαμαρά στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο ημίχρονο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη για το ερχόμενο παιχνίδι. Παράλληλα εκτός για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ως γνωστόν θα μείνει ο Αλέξανδρος Σούφλας, ενώ ανέτοιμος κρίνεται ο Θοδωρής Παπαδόπουλος που λόγω της στρατιωτικής του θητείας έχει χάσει μεγάλο μέρος των προπονήσεων.

Σφυρίζει ο Τεβεκέλης

Ο Νικόλαος Τεβεκέλης από την Θεσσαλονίκη θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης της Μυτιλήνης που θα ξεκινήσει στις 4.30 μ.μ. την ερχόμενη Δευτέρα όπως όρισε χθες η ΕΠΟ. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Πέτρος Πάτρας και Παναγιώτης Παπαδόπουλος επίσης από τον σύνδεσμο της Μακεδονίας. Τέλος χρέη τέταρτου διαιτητή θα αναλάβει ο κ. Απόστολος Σημαιάκης από την Χαλκιδική.

Καταγγέλλει την αστυνομία ο Ηρακλής
Την αστυνομία η οποία δεν επέτρεψε τα πούλμαν των φιλάθλων του Ηρακλή καταγγέλλει η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από ανακοίνωση την οποία εξέδωσε κάνοντας λόγο για φασιστική συμπεριφορά.
Αναλυτικά: «Δυστυχώς για πολλοστή φορά βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την αναιτιολόγητη στοχοποίηση των φιλάθλων του ΗΡΑΚΛΗ από την Ελληνική Αστυνομία. Συγκεκριμένα, χθες στο Βόλο η τοπική Αστυνομία, έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της τόσο τη μη ρητή απαγόρευση (άρα ελεύθερη) προσέλευση των οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ, όσο και κυρίως το αναφαίρετο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα κάθε πολίτη για ελεύθερη μετακίνηση. Σημειωτέον ότι αγνόησε ακόμη και την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για ελεύθερη διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους μας, καθώς παρεμπόδισε την έλευση των λεωφορείων λίγο πριν το Πανθεσσαλικό Στάδιο και παρά το γεγονός ότι υπήρχαν εξασφαλισμένα εισιτήρια και θέσεις σε συγκεκριμένη θύρα, όπου και παραβρέθηκαν μεμονωμένοι φίλαθλοι του ΗΡΑΚΛΗ!
Αποκορύφωμα δε της φασιστικής αυτής αστυνομικής συμπεριφοράς ήταν η εκδίωξή τους και μάλιστα με συνοδεία κλούβας, ΔΙΧΩΣ ΣΤΑΣΗ, για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και ο ψεκασμός με χημικά ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ!!
Διαβεβαιώνουμε ως ΠΑΕ, με δεδομένο το έννομο δικαίωμά μας να προασπίζουμε τα καλώς ευνοούμενα συμφέροντα των οπαδών μας, ότι αυτή η δράση της Αστυνομίας θα προκαλέσει σειρά ενεργειών, ώστε τόσο ο αρμόδιος Υπουργός όσο και ο Αστυνομικός Διευθυντής της περιοχής να δώσουν εξηγήσεις!
ΥΓ : Ενημερώνουμε ότι η κα Μέρκελ αναχώρησε από την Αθήνα και ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».
Εκλογές στο Blue Club
«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη του συνδέσμου μας, ότι κατά την γενική συνέλευση της 5ης Οκτωβρίου, αποφασίστηκε η προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης. Οι εκλογές θα λάβουν χώρα στα γραφεία του συνδέσμου. Τη Δευτέρα 15/10/2012 και τις ώρες 10.00-12.00 το πρωί και 18.00-21.00 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας, έχουν μόνο τα μέλη τα οποία έκαναν εγγραφή με τη νέα διαδικασία. (κατόπιν της ανασύστασης του συνδέσμου) Μία πόλη, μία αγάπη , μία ομάδα
Blue Club «Π.Ντοκούζης» Θ.3».
Εισιτήρια διαρκείας Ερασιτεχνικής
Συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου. Συγκεκριμένα, για τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων μπάσκετ ανδρών (Α2 Εθνική κατηγορία), πόλο ανδρών (Β’ Εθνική κατηγορία), μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ γυναικών, όπως και για τους αγώνες των Νέων Αθλητών Νίκης σε ποδόσφαιρο (Β’ ΕΠΣΘ) και μπάσκετ (Α1 ΕΣΚΑΘ). Η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 60 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου στην οδό Μαιάνδρου 14 τις ώρες 11:00-13:00 & 19:00-21:00, καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ. Τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 24210 60320.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου