ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θεραπεία οι τραυματίες… στη Γαλλία ο Σο

θεραπεία-οι-τραυματίες-στη-γαλλία-ο-154939
Οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Λουκάς Βύντρα ακολούθησαν θεραπεία σήμερα (11/10) στην Παιανία, ενώ ο Χαμπίμπ Σο πήρε άδεια μιας εβδομάδα, προκειμένου να βρεθεί στη Γαλλία για προσωπικούς λόγους. Ατομικό για Πίντο, Μπουμσόνγκ, Κουίνσι και Βιτόλο.
Σε 20 μέρες ο Βύντρα, δεν αργεί ο Λάζαρος
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τους τραυματισμούς των Λουκά Βύντρα και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, καθώς και το χρονικό διάστημα απουσίας των δυο παικτών. Όπως είχε γίνει γνωστό, τα πράγματα είναι πιο σοβαρά για τον πρώτο. Ο Βύντρα, λοιπόν, υπέστη θλάση μεταξύ πρώτου και δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο μυ. Θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία και αναμένεται να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε 15 – 20 ημέρες.
Οσον αφορά στον Χριστοδουλόπουλο, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μια μυϊκή κάκωση πρώτου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο. Θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας και θα επιστρέψει σε περίπου μια εβδομάδα.
Ο Χαμπίμπ Σο απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση, μια και του χορηγήθηκε άδεια μια εβδομάδα για τη Γαλλία, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Ο αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού θα κάνει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, για το διάστημα της παραμονής του στη χώρα.

Κατά τα λοιπά, στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας σε μικρές εστίες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Πίντο, Μπουμσόνγκ, Κουίνσι και Βιτόλο, ενώ οι Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου