ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά τους Σέρβους και οι Ρώσοι… στέλνουν επενδυτές στον ΠΑΟΚ

μετά-τους-σέρβους-και-οι-ρώσοι-στέλν-157805
Σε συνέχεια του χθεσινού σερβικού δημοσιεύματος που ήθελε τον ρωσικό κολοσσό Gazprom να «μπαίνει» στον ΠΑΟΚ, έρχεται σήμερα (10/10) δημοσίευμα ρωσικής ιστοσελίδας που θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
Μάλιστα, η ρωσική ιστοσελίδα, «championship-world.com» προχωράει ένα βήμα παραπέρα και αναφέρει πως για χάρη του ρωσικού κολοσσού ο ΠΑΟΚ απέρριψε προτάσεις από άλλες εταιρείες.
«Η ρωσική εταιρία Gazprom θα είναι ο νέος σπόνσορας στη φανέλα του ΠΑΟΚ. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη αρνήθηκε πολλές προτάσεις και είναι έτοιμη να αποδεχθεί την πρόταση του ρωσικού κολοσσού», ανέφερε χαρακτηριστικά κάνοντας λόγο και για τις άλλες ομάδες, στις οποίες είναι χορηγός, όπως η Ζενίτ, η Σάλκε, ο Ερυθρός Αστέρας και η Βίτεσε, αλλά και η Τσέλσι και το… Champions League τα προσεχή τρία χρόνια.
Παράλληλα, άλλη ρωσική ιστοσελίδα, η Finam.info επικαλείται το σέρβικο δημοσίευμα συνδέοντας την πρόταση με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στο «Δικέφαλο του Βορρά».
Ο ίδιος ο ΠΑΟΚ ούτε έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και έχει διαψεύσει το γεγονός.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι η Gazprom, στοχεύει έτσι κι αλλιώς να εισέλθει στην ελληνική αγορά, καθώς ενδιαφέρεται να αγοράσει τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ).

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου